Aziz Yıldırım istifa edecek mi?

Sarı-lacivertli camida deprem... Bir yandan kaçan şampiyonluk, bir yandan 'Aziz Yıldırım istifa sesleri'...

Başkan Yıldırım'ın sezona başlarken ''3 sene üst üste şampiyonluk sözü'' vermesinden sonra sözünü daha ilk senede tutamaması, ''Yıldırım'ın istifa etmesi gerekir'' çağrısına neden oldu..

KADIKÖY'DE İSTİFA SESLERİ

Şampiyonluğu Bursaspor'a kaptıran Fenerbahçe'nin Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda 'yönetim istifa' tezahüratları yapıldı.

Süper Lig'in son haftasında Trabzonspor ile 1 - 1 berabere kalıp, Bursaspor'un da Beşiktaş'ı 2 - 1 yenmesiyle şampiyonluğu kaybeden Fenerbahçe'de taraftarlar Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda 'yönetim istifa' şeklinde tezahüratlarda bulundu.

YILDIRIM DA DAUM DA AYRILIĞIN EŞİĞİNDE

Maç bitiminde uzun süre Başkan Aziz Yıldırım'ı istifaya davet eden taraftarlar, basın odasına da saldırarak Teknik Direktör Daum'u tartaklamak istedi. Ancak bunu başaramadılar.

Başkan Aziz Yıldırım'ın Denizli'den sonra ikinci kez son hafta yaşadığı büyük hayal kırıklığının ardından istifanın eşiğine geldiği öğrenildi. Hafta içinde yönetim kurulunu toplayacak olan başkanın, ayrılma istediğini arkadaşlarına aktaracağı ve genel kurula gitme önerisini getireceği ileri sürüldü.

Ancak başta Ali Koç olmak üzere birçok yöneticinin başkanın acele bir karar almaması için yakın markaja başladığı, Aziz Yıldırım'ın görevi bırakmasının Fenerbahçe'ye daha büyük zarar vereceğini düşündükleri bildirildi.

Bu arada Teknik Direktör Christoph Daum'un da ayrılığın eşiğine geldiği öğrenildi.

http://www.internethaber.com/aziz-yildirim-istifa-edecek-mi--252607h.htm

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri