Ayda 1 TL’lik telefonun arkası gelecek

Vodafone Türkiye, 1 TL'lik telefonunun satışını resmen başlatırken, bu kampanyanın stoklarla sınırlı olmadığını duyurdu.

3G'nin birinci yıl sürprizi olan Vodafone 840'ın ilk satışını Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray, İstanbul Beyoğlu'ndaki Vodafone mağazasında yaptı. 18 aylık bir kampanya ve 35 liralık konuşma paketi ile birlikte sunulan 1 TL'lik ilk telefonu, Ahmet Nuri Tanas (37) isimli vatandaş aldı.

Ciddi ön talep aldık

Timuray, “Telefonun satışa çıkacağının açıklanmasından sonra tüketicilerden inanılmaz ilgi gördük. Bir hafta içinde ciddi talep aldık” derken, şu açıklamayı yaptı: “1 TL'lik cihaz bedeli dahil olan 36 TL değerindeki tarife paketine 18 ay boyunca abone olunması halinde telefona ek olarak konuşma, SMS, MMS ve sınırsız mobil internet bağlantısı dahil oluyor. Vodafone 840, dünyada operatör markalı telefonlar arasında en çok satan model. Dünyada 26 milyon kişinin bu telefonu kullanıyor. Vodafone Çin'de yaptırılıyor, piyasa fiyatı 299 TL.”

3G abone sayısı 5.5 milyon

Timuray, aşrıca 3G+ yatırımları hakkında da şu bilgileri verdi: “Geçen yıl üçüncü nesil alanındaki küresel birikimizi Türkiye'ye aktardık. Abonelerin bugüne kadarki ilgiden çok memnunuz. Geçen bir yılda 3G abone sayımız 5.5 milyona çıktı. Biz yola çıkarken telekom alanında en büyük hizmeti sunmaya karar verdik. Sözümüzün arkasında durduk ve son dönemde sektörün en çok yatırım yapan operatörü olduk.”
Hürriyet

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri