Ayaküstü Konuşulacak Konu Değil

Demokratik açılım ile ilgili sorulara cevap vermeyen Demirel, "Açılım ayak üstü konuşulacak bir konu değil. Zamanı geldi mi konuşacağım" dedi.

Antalya'nın Belek Beldesi'nde bulunan Adem ile Havva Otel'de eşi Nazmiye Demirel ile birlikte 10 gündür tatil yapan 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, bugün ilk kez otelden çıktı. Saat 15.30 sıralarında tarihi Kaleiçi'nde İnan Kıraç'a ait Hıdırlık Sokak'taki Bade Konağı'na gelen Demirel, burada çay içti. Yakın korumaları ve doktorlarının da eşlik ettiği Demirel, yaklaşık 2 saat kaldıktan sonra konaktan çıktı.

Konak çıkışında ayağında spor ayakkabılarının olduğu gözlenen Demirel, gazetecilere tatilinin çok güzel geçtiğini belirtti. Gazetecilerin gündemdeki demokratik açılım süreci ile ilgili sorusuna yanıt vermeyen Cumhurbaşkanı Demirel, "Açılım ayak üstü konuşulacak bir konu değil. İki gün sonra tatilim bitecek. O zaman uzun uzun konuşuruz. Ben lazım geldiği vakit bir şeyler söylerim merak etmeyin. Türkiye'nin her meselesi ile meşgulüm. Konuları yakın takip ediyorum" dedi.

Antalya'nın göz bebeği Kaleiçi'nin gelişimini yakından takip belirten Demirel, "Antalya Türkiye'nin dünyaya açılan bir penceresi konumunda. Her gelişiminde Antalya'nın daha da geliştiğini gözlemliyorum. Uzun süredir Kaleiçi'ni takip ediyorum. Kaleiçi Türkiye'nin Antalya'nın çok güzel bir değeridir. Burada eskinin tahrip edilmediği görüyorum. Bade Konağı İnan Kıraç'a ait. Senelerdir kendisi bana burayı gelmemi söylerdi" dedi.

Konaktan ayrılırken kendisine büyük ilgi gösteren Kaleiçililer ile selamlaşan Süleyman Demirel, özellikle çocuklara büyük ilgi gösterdi. Kendisini bekleyen otele ait VIP minibüse binen Demirel, ardından oteline geri döndü.

http://www.haberciniz.biz/haber/ayakustu-konusulacak-konu-degil--700942.html

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri