Avrupa Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi alım ilanı

Avrupa Meslek Yüksekokulu Müdürlüğünden:

 

Avrupa Meslek Yüksekokulu Müdürlüğünden:

1 - Üniversitemiz Akademik Birimlerine, 2547 Sayılı Kanun’un ilgili maddeleri doğrultusunda öğretim üyesi (Profesör) alınacaktır.

2 - Profesör kadrosu daimi statüde olup, bu kadroya başvuracak adaylar dilekçelerine başvurdukları birimi, ilan açıklamalarını ve başlıca araştırma eserini belirterek, ekinde özgeçmiş, noterden veya resmi kurumlarca onaylanmış lisans, yüksek lisans, doktora, uzmanlık belgesi veya sanatta yeterlik belgesi, doçentlik belgesi, nüfus cüzdanı fotokopisi, 3 adet fotoğraf ve yayın listesi (başlıca araştırma eseri belirtilmiş) ile birlikte bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan eserlerden 4 (dört) takım dosyayı Personel Dairesi Birim Sorumlusuna;

3 - Başvuracak adayların ilanın resmi gazetede yayımlandığı tarihten itibaren 15 (on beş) gün içerisinde ilgili birimlere şahsen başvurmaları gerekmektedir. Posta ile yapılan başvurular geçerli kabul edilmeyecektir. Adayların başvuru dilekçelerinde yazışma adresleri ile telefon numaralarının bildirilmesi gerekmektedir. İlan şartlarına uygun olmadığı anlaşılan başvurular geçersiz sayılacaktır.

4 - Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurul tarafından denkliğinin onaylanmış olması ve belgelendirilmesi şarttır.

5 - Başvuru adresi:

Avrupa Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne/Ahmet Haşim Sokak No: 8/1 Kazlıçeşme- Zeytinburnu/İstanbul

 

Birimi

Bölümü

Ünvanı

Adet

Açıklama

Meslek Yüksekokulu

Tıbbi Hizmetler ve Teknikler 

Profesör

1

Ortopedi ve Travmatoloji Alanında Çalışmalar yapmak

 
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İLAN Haberleri