AVEA'dan Her Yöne Sınırsız tarifesi yeniden

AVEA kısa bir süre önce şebekeden kaynaklanan sorunlar yüzünden askıya aldığı Her Yöne Sınırsız tarifesini 01.04.2009 tarihinden itibaren yeniden abonelerin hizmetine açtı.

Bireysel Faturalı HerYöne Sınırsız tarifesi,1 Nisan 2009 tarihine kadar toplamış olduğu ön taleplerle birlikte, numara taşınabilirliğinden yeni gelecek aboneler ile mevcut Avea abonelerinden bu tarifeye geçiş yapmak isteyen bireysel aboneler için yeniden hizmete açılmıştır.

AVEA'nın bu tarifeyle ilgili detaylar

Bireysel Faturalı HerYöne Sınırsız" tarifemiz 1 Nisan 2009 tarihine kadar toplamış olduğumuz ön taleplerle birlikte, numara taşınabilirliğinden yeni gelecek aboneler ile mevcut Avea abonelerimizden bu tarifeye geçiş yapmak isteyen bireysel aboneler için yeniden hizmete açılmıştır.
Mevcut Avea aboneleri ile daha önce Avea numarasını bir başka operatöre taşımış olup bu tarifeye numara taşınabilirliği yoluyla kaydolmak isteyen abonelerin, "Bireysel Faturalı HerYöne Sınırsız" tarifesine geçmesinin ücreti bir defaya mahsus KDV ve ÖİV dahil 66,65 TL'dir. Diğer işletmecilere ait numaraları taşıyarak bu tarifeye kaydolan abonelerden geçiş ücreti alınmaz.
Tarifenin aylık sabit ücreti KDV ve ÖİV dahil 66,65 TL'dir. Bu fiyat yurtiçi aramalar için geçerlidir. "Bireysel Faturalı HerYöne Sınırsız" tarifesi kapsamındaki kullanım, yarışma servisleri, sohbet hatları ve özel servis numaralarına doğru yapılan aramaları kapsamamaktadır. Bu aramalar ilgili arama ve/veya servis için belirlenen ve bu sitenin Servis Ücretleri kısmında yer alan fiyatlara göre ücretlendirilecektir.
Aylık toplam hatbaşı 10.000 dk üzerindeki görüşmeler, sunulan hizmetin haberleşme ihtiyacının karşılanması dışında amaçlar için kullanıldığı kabul edilerek; 1 Nisan 2009 öncesinde tarifeye geçmiş aboneler için KDV ve ÖİV dahil 48,47 Kr/dk üzerinden, 1 Nisan 2009 tarihi ve sonrasında tarifeye geçen aboneler için KDV ve ÖİV dahil 80 Kr/dk üzerinden faturalandırılır.
Bir ay içerisinde 10.000 dakikanın altında görüşme yapılması durumunda, 10.000 dakikanın altında kalan ücretsiz görüşülebilecek dakikalar bir sonraki aya devretmez.
Tarifeye kaydedilen hatların, FCT ya da benzer cihazlarla veya ticari amaçla yahut kötü niyetli olarak ya da haberleşme maksadı dışında kullanılması halinde, hattın sahibi olan aboneye SMS veya arama yoluyla bilgi verilerek, bu bildirimin ardından ilgili hat Avea tarafından görüşmeye kapatılabilir, tarifesi değiştirilebilir veya abonelik sözleşmesi feshedilebilir.
AVEA'nın yukarıda belirtilen yaptırımlarından ayrı olmak üzere; 1 Nisan 2009 öncesinde bu tarifeye geçmiş abonelerin bu tarifeye bağlı hatlarını FCT ya da benzer cihazlarla kullandıklarının tespiti halinde, abone hat başına 300 TL ücret ödemeyi ve AVEA'nın hattı "HerYöne500" tarifesine taşıyabileceğini kabul eder. Bu tarifeye 1 Nisan 2009 tarihinde ve sonrasında kaydolan hatların, FCT ya da benzer cihazlarla kullanılması halinde, ilgili hatta ait faturaya 1500 TL tutarında cezai bedel yansıtılacaktır.
Avea, "Bireysel Faturalı HerYöne Sınırsız" tarifesinin tüm mali ve sair koşullarını, usulüne uygun olarak duyurmak kaydıyla değiştirebilir.

 

Türkiye Eğitim

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri