Aslan av peşinde

Cimbom, UEFA Kupası 4. tur ilk maçında deplasmanda Almanya'nın Hamburger SV (Hamburg) takımıyla karşı karşıya gelecek. Zenit'e satılan Meira, cezalı Baros, sakatlıkları bulunan Servet, Mehmet Topal, Emre Güngör ve Linderoth kadroda yok.

Macar hakem Kassai'nin yöneteceği mücadele, saat 19.00'da başlayacak ve D Smart'tan naklen yayınlanacak.

TUR ALİ SAMİ YEN'DE

UEFA Kupası 4. tur ilk maçında bugün Hamburg ile karşılaşacak olan Galatasaray, avantajlı bir skor elde etmeyi hedefliyor. İlk maçı deplasmanda oynamanın avantajını iyi kullanmak isteyen sarı-kırmızılılar, karşılaşmadan yenilmeden ayrılıp, turu Ali Sami Yen Stadı'nda geçmeyi istiyor.

İŞTE MUHTEMEL 11'LER


Hamburg: Rost Boateng Gravgaard Mathijsen Aogo Jarolım Tavares Jensen Trochowski Petric Olic T.D.: Martin Jol

G.Saray: De Sanctis Sabri Emre Aşık Hakan Volkan Barış Ayhan Kewell Arda Lincoln Nonda T.D.: B.Korkmaz


"ÖNEMLİ OLAN DİMDİK AYAKTA OLMAKTIR"

Galatasaray Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, hiç bir zaman mazeretlerin arkasına sığınmayacağını belirterek, ''11 kişi sahaya çıkacağız, önemli olan dimdik ayakta olmaktır'' dedi.

Bülent Korkmaz, maçın oynanacağı HSV Nordbank Arena Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, karşılaşma ile ilgili görüşlerini açıklayıp, takım hakkında bilgi verdi.

Türkiye ve Galatasaray için bugün önemli maçlardan birisini oynayacaklarını ifade eden Korkmaz, ''Biz bu maça takım olarak her şeyimizle, fiziksel ve taktiksel anlamda hazırız. Hamburg'a her takım gibi saygımız var'' diye konuştu.

Genellikle takımdan ayrılan Meira ve eksik oyuncularla ilgili sorularla karşılaşan Bülent Korkmaz, şunları kaydetti:

''Meira'ya Galatasaray Kulübü'ne verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Benim için Galatasaray'daki her oyuncu çok değerlidir. Tabii ki sahaya 11-11 çıkacağız. Bizim de kendimize göre planlarımız var, o planları her türlü şartta hazırlayıp sahaya süreceğiz. Galatasaray, forması kiminle temsil edilirse edilsin, her zaman kazanmaya oynar. Biz sahaya eğer 11 kişiyle çıkıyorsak takım olarak buna hazırız demektir. Eğer yanımda oyuncular oturuyorsa komple takım olarak hazır demektir. Tribünde ve televizyonu başındaki taraftarlarımız da olduğu zaman bütünüyle hazırız demektir.''
sabah

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri