Ankara'da yeni bir ağaç eylemi

Gezi olaylarında ağaç kesimini protesto ile başlayan ve daha sonra terör organizasyonlarına dönüşen eylemler yeniden alevlendirilmek isteniyor. Ankara'da yeni bir ağaç protestosu başladı.

2013'ün haziran ayında Gezi Parkı'ndaki ağaçlar için başlayan ancak daha sonra giderek yurtçi ve yurtdışı destekli terör olaylarına neden olan eylemlerin provası Ankara'da yapıldı. 

Devlet Tiyatroları İrfan Şahinbaş Atölyesi’nin olduğu Ankara Macunköy’deki tesiste yer alan 40’a yakın ağacın, önceki gece yarısı kesildi. Hürriyet'te yer alan habere göre, tesislere giderek ağaç nöbeti tutmaya başlayan tiyatrocular, “Hükümetin Gezi Parkı, Phaselis, Atatürk Orman Çiftliği, 3. köprü inşaatı ve Hevsel Bahçeleri alanlarında uyguladığı rant yanlısı, doğa ve kültür karşıtı politikası, bu alanda da yıkıma yol açmakta, ağzı salya ile bekleyen, gözünü para hırsı bürümüş çevreleri cesaretlendirmektedir” dedi. 

Ağaç kesimini protesto eden tiyatrocular arasında bir kişi ise dikkat çekti. Ağaç kesimini protesto için ağacın birine sarılan bir tiyatrocu, objektiflere böyle yansıdı. 

ensonhaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri