Ankara'da Müdür Yardımcılığı Atamaları Başlıyor.

Milli Eğitim Müdürü Kamil AYDOĞAN,bir iki güne kadar müdür yardımcılığı münhal kadrolarını açıklayacaklarını belirtti.

Türk Eğitim Sen Şube yönetim Kurulu ziyaretinde yönetici atama konusu ziyarete damgasını vurdu.

22 Aralık 2008 Saat:17:00 da Şube Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ankara İl Milli Eğtiim Müdürü Kamil AYDOĞAN'ı makamında ziyaret etmiştir.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Şube Başkanımız Ertekin ENGİN; " Hayırlı işlere imza atmanız dileğiyle yeni görevinizde başarılar dilerken, gerek geçmişte yapmış olduğunuz görevlerinizin tecrübeleri ve gerekse bireysel vizyonunuz gereği başarılı olacağınız noktasında Siz'e inanmaktayız. Bizler, Sorumlu Sivil Toplum Örgütü anlayışımız gereği Eğitim Çalışanlarının sorunlarını yetkili kişilerle diyalog yoluyla buluşturup çözüm yoluna gitmek gibi çalışma prensibine sahibiz. Ayrıca İlimizde Eğitim'in Kalitesini yükseltmek noktasında gerek proje üretmek ve yürütmek, projelerimizi paylaşmak; gerekse ortaya konulan ve davet içeren projelere katılım sağlamak noktasında da tekliflere açığız. Şu an cevabı beklenen soruların başında münhal idarecilik kadrolarının ilanı ve Anadolu Lisesi öğretmenlerden 2005/73 sayılı genelgeyle atanan ve kadroları iptal olan öğretmenlerin muallakta olan durumlarıyla ilgili ne gibi çalışmalar yapıldığı gelmektedir"

Şube Yönetim Kurulu Üyeleri ile tek tek tanışan Kamil AYDOĞAN " Ziyaretiniz ve temennileriniz için sizlere teşekkür ediyorum. Tabi değişik kademelerdeki yapmış görevler tecrübem ve mesaimi Ankara İli Eğitim Kalitesine aktarmak için bütün çabamızı tarafsız olarak göstereceğimden kimsenin şüphesi olmaması başlıca arzumdur. Bu anlamda çaslışmalarımıza katkı sağlayacak her türlü öneri ve projelere kapımız açıktır. Sizlerden de Eğitim Çalışanlarını ve Eğitim Sistemimizi ilgilendiren hususlarda katkılarınızı bekliyorum.

Münhal olan Müdür yardımcıları kadrolarını bir iki güne kadar ilana çıkacağız. Ardından en kısa sürede de Müdür atamalırını da gerçekleştirerek Ankara'da İdareci atamalarını gerçekleştirmiş olacağız. Anadolu Liselerindeki 2005/73 sayılı genelgenin iptaliyle sıkıntı yaşayan öğretmenlerimizin mağduriyetleri ile ilgili çalışmalarımız devam etmektedir, umarız konu tarafların hoşnut olacağı bir şekilde hallolacaktır . " şeklinde konuşmuştur


www.kamudanhaber.com

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (4)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

MEB PERSONEL Haberleri