Ankara'da Büyük Memur Eylemi

KONCUK: 6 ARALIK’TA HEPİNİZİ ANKARA’YA BEKLİYORUZ

Türkiye Kamu-Sen’in 6 Aralık 2014 Cumartesi günü düzenleyeceği EK ZAM eylemine kamu çalışanları ve toplumun geniş kesiminden destek yağarken, eylemimizi geniş kitlelere duyurmak için hazırlanan Bilboard reklamları başkentin farklı noktalarında yerini aldı.

Yaklaşık bir haftadır Bilboardlarda yer alan eylem duyurumuza kamu çalışanları ve halkımız yoğun ilgi gösterirken, Türkiye Kamu-Sen Genel merkezini arayan yüzlerce vatandaş EK ZAM eyleminin hayırlı olmasını diledi.

 

KONCUK: 6 ARALIK’TA HEPİNİZİ ANKARA’YA BEKLİYORUZ

Tüm kamu çalışanlarını 6 Aralık’ta Ankara’da ek zam talebiyle yapacağımız mitinge davet eden Genel Başkan İsmail Koncuk, “Türkiye Kamu Sen mücadele ediyor. Hem de tüm Sendikaları ve üyeleri ile birlikte. 6 Aralık'ta da Ek Zam isteyeceğiz, Kamuda Ayrımcılık yapılmasına itirazımız var diyeceğiz. Memurları ötekileştirerek, devletin memurları arasına KAN DAVASI sokmayın diyeceğiz. Çalışma barışını dinamitlemeyin, Ateşle oynamayın diyeceğiz.

6 Aralık tarihinde Ankara’da tüm teşkilatlarımızla bir yürüyüş ve miting yapacağız. Tüm kamu çalışanlarını bu mitinge davet ediyorum. Kendi haklarınız için zaman ayırın. Bu mitingi sadece ek zam için yapmayacağız. Türkiye’de ayrımcılığı yapanları da deşifre edeceğiz. Adil gelir dağılımı olmadığını anlatacağız. Tüm kamu çalışanlarının mutsuz olduğunu Ankara’dan muhataplarımızın yüreğine, kulağına üfleyeceğiz. Gelin, bunu birlikte yapalım. Biz, Türkiye Kamu Sen'iz, memurun haklı ve yiğit sesi, milletimizin sarsılmayan vicdanıyız.6 Aralık’ta hepinizi Ankara’ya bekliyorum” diye konuştu.

Türkiye Kamu-Sen’in düzenleyeceği EK ZAM mitingi 6 Aralık 2014 Cumartesi günü, saat 10:00’da Celal Bayar Bulvarı Toros Sokaktan yürüyüşle başlayacak ve saat 12:30’da Sıhhiye’de bulunan Abdi İpekçi Parkında Genel Başkanımız İsmail Koncuk’un konuşmasıyla tamamlanacaktır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

MEB PERSONEL Haberleri