Ankara MEM müdürlük atamalarını yapamayarak büyük bir başarısızlığın altına imza attı.

Kamil AYDOĞAN gibi sevilen bir yöneticinin müdürlük atamalarını tamamlayamaması şaşkınlık içerisinde karşılandı.

        Kamil AYDOĞAN çok sevilen bir yönetici olmasına karşın kendini bu dönemde oldukça sıkıntıya sokacak bir gecikmeye neden oldu. Müdür yardımcılığı atamalarının iptal edilmesi bahanesi ile günlerdir müdürlük atamalarının açıklanması ertelendi. Biz diyoruz ki atamaları hiç yapmayın o zaman hata da yapmış olmazsınız. Titiz bir çalışmaya ihtiyaç varmış masalları beceriksizliği gizlemeye mi çalışılıyor düşüncesini oluşturuyor.

            Öğretmen öğrencisine ertesi güne ödev verdiği zaman, çocuğun “Öğretmenim ben ödevimi titiz yapmayı düşünüyorum da, bir de hata yapmak istemiyorum da, bu sebeplerle ödevimi arkadaşlarımdan 5 gün sonra getireceğim” diye cevap verse öğretmenin tutumu ne olur demek geliyor insanın aklına!

          Beceriksizlik artık hat safhalara vardı. Altı üstü 15-20 yönetici adayının başvurusu 3 gündür değerlendirilemedi. Çarşamba sabahı cuma gününe yetiştirilmeye çalışılıyor diye açıklamalar yapılıyor. Atı alan üsküdarı geçmiş,bütün iller müdürlük atamalarını açıklamış, altı üstü 2 saate bitecek iş için günler sonrası zaman olarak veriliyor. Bu keyfiliğe ciddi tepki vermeyen sendika temsilcilerini anlamak mümkün değil. Müdür adayları doğal olarak okullarıyla ilgilenemeyecek duruma geldi. Okullarının ihtiyaçları ile ciddi olarak ilgilenmiyorlar. Haksız da sayılmazlar. Bu belirsizlik ortamında yalnızca beklemede kalmaları yadsınacak bir durum değil. Yadsınacak durum Ankara MEM'in bu durumla ilgilenmemesi ve umursamaz bir tavır ve rahatlıkla işleri yavaştan almasıdır.

        Ankara'da çok ciddi bir başarısızlığa imza atıldı. Doğru zaman zarfı içerisinde iyi bir çalışma yapılıp atama yapılamadı. Çok sevilen simalarda olsalar bu başarısızlığa imza atanların notu geçer bir not olmamalı diye düşünüyoruz. Müdür yardımcılığı atamalarında yapılan yanlış uygulamalar sonrasında müdürlük atamalarının da ilerleyen dönemde iptal edilmesi gündeme gelebilir. Ama bu durum bugün atamaların yapılmamasının sebebi olarak gösterilemez.

       Eğer atamaları daha uzun süre yapamayacaklarsa sayın müdürümüze bu konuda uzman desteği verip en kısa zamanda atamaların tamamlanması için yardımcı olabileceğimizi türkiyeegitim ekibi olarak bildirmek isteriz.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (12)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

MEB PERSONEL Haberleri