Ankara MEM 2024 İl İçi Öğretmen İhtiyaç Listesi yayınlandı

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 2024 yılında il içi isteğe bağlı yer değiştirme işlemleri için öğretmenlerin başvurularını almaya başladı. Başvurular 13-17 Mayıs 2024 tarihleri arasında kabul edilecek.

Bakanlığımız resmi eğitim kurumlarında görev yapan kadrolu öğretmenlerin, 2024 yılı il içi isteğe bağlı yer değiştirme işlemlerine ait öğretmenlerimizin başvuruları 13-17 Mayıs 2024 tarihleri arasında alınacaktır.

Öğretmenlerimiz, ilimiz dahilinde bulunan tüm okul/kurumları (zorunlu hizmet ve atama şekli bakımından ayrıcalıklı olan kurumlar dikkate alınarak) tercih haklarını kullanabileceklerdir.

Münhal listesi 13/05/2026 tarihi itibariyle MEBBİS modülünden alınmış olup, belirtilen tarih itibariyle öğretmen ihtiyacı bulunan ilimiz okullarını göstermektedir ve BİLGİ AMAÇLIDIR. Öğretmenlerimiz bu okulları tercih edebilecekleri gibi ihtiyaç bulunmayan okul/kurumlar için de tercih haklarını kullanabileceklerdir.

Takvim süreci içerisinde, listede belirtilen okullardaki ihtiyaçlara yargı kararı, soruşturma, atama iptal, Bakanlık ataması vb. nedenlerle atama yapılması durumunda o eğitim kurumuna atama yapılmayacaktır. Proje kapsamında olan okullar listeden çıkartılmıştır.

2024 Yılı İl içi İsteğe Bağlı yer Değiştirme Dönemi Münhal Listesi için tıklayınız.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri