ANKA 23 OCAK 2009 CUMA GÜNDEMİ

-81 İLİN VALİSİ ÇANKAYA KÖŞKÜ'NDE -Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 81 ilin valileri ile Çankaya Köşkü'ndeki yemekte bir araya geliyor. (Saat: 13.00)

ERGENEKON'DA 11. DALGA
-Ergenekon soruşturması kapsamında son yapılan operasyonlara ilişkin gelişmeler izleniyor.
-Gözaltına alınanların İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgulamaları başlıyor.

-GENELKURMAY'DA BASIN BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
-Genelkurmay Başkanlığı'nın haftalık basın bilgilendirme toplantısı Genelkurmay Karargahı'nda yapılıyor. (Saat: 11.00)

-15 MİLYON ÖĞRENCİ KARNE ALIYOR
-2008-2009 eğitim öğretim yılının ilk yarısı sona eriyor. İlköğretim ve ortaöğretim okullarında okuyan yaklaşık 15 milyon öğrenci ve 600 bine yakın öğretmen yarın yaklaşık iki hafta sürecek yarıyıl tatiline çıkıyor. İkinci dönem 9 Şubat'ta başlayacak
-Eğitim-öğretim yılının sona ermesi nedeniyle Türk Eğitim-Sen ve Bağımsız Eğitimciler Sendikası Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik'e hazırladıkları karnelere ilişkin basın toplantısı düzenliyorlar. (Saat: 10.30/11.00)

-BAŞBAKAN ERDOĞAN TRABZON'DA AKP'NİN BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI AÇIKLAYACAK
-Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, toplu açılış ve TOKİ tarafından yaptırılan 399 konutun anahtar teslim törenine katılıyor.
-Erdoğan daha sonra partisinin belediye başkan adaylarını 19 Mayıs Spor Salonu'nda açıklıyor. (Saat: 13.30/16.30)

-BAYKAL CHP'NİN ADAYLARINI AÇIKLAYACAK
-CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, partisinin genel merkezinde düzenleyeceği basın toplantısında İstanbul Belediye Başkan Adayı olan Kemal Kılıçdaroğlu ve diğer illerdeki belediye başkan adaylarını açıklıyor. (Saat: 11.00)

-IRAK DIŞİŞLERİ BAKANI ZEBARİ ANKARA'DA
-Irak Dışişleri Bakanı, Dışişleri Bakanı Ali Babacan'ın resmi davetlisi olarak resmi temaslarda bulunmak üzere Ankara'ya geliyor.
-Meslektaşı Babacan ile de görüşecek olan Zebari, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından Çankaya Köşkü'nde kabul ediliyor. (Saat: 17.45)

-TBMM'YE YENİ “KAMERA GÜVENLİK SİSTEMİ
TBMM Başkanı Köksal Toptan, "Meclis Kamera Güvenlik Sistemi"nin açılışını yapıyor. Açılışa, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım da katılıyor. (Saat: 10.30)

-BAKAN GÜLER ULUSLARARASI GÜNEŞ ENERJİSİ ARENASI'NA KATILACAK
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler, Stratejik Teknik Ekonomik Araştırmalar Merkezi tarafından İstanbul Ceylan Intercontinental Otel'de düzenlenecek Türkiye'de Güneş Enerjisi ana temalı, Uluslararası Enerji Arenasına katılıyor. (Saat: 09.00)

-BAKAN AKDAĞ “TÜKETİCİ GÜVENLİĞİ LABORATUARLARI” AÇILIŞINDA
-Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Refik Saydam Hıfzıssıhha Merkezi Başkanlığı bünyesindeki “Tüketici Güvenliği ve Sağlık Etkileri Araştırma Laboratuarları”nın açılış törenine katılıyor. (Saat: 10.30/11.00)

-BAKAN ATALAY EMNİYET MÜDÜRLERİNİN SEÇİM GÜVENLİĞİ TOPLANTISINDA
-İçişleri Bakanı Beşir Atalay, 29 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin İl Emniyet Müdürleri'nin yapacağı toplantıya katılarak bir konuşma yapıyor. (Saat: 9.30)

-TÜRKİYE-AB KARMA İSTİŞARE KOMİTESİ YÖNETİM KURULU'NDAN BAĞIŞ'A NEZAKET ZİYARETİ
-Türkiye-AB Karma İstişare Komitesi Yönetim Kurulu Heyeti Devlet Bakanı ve Baş Müzakereci Egemen Bağış'ı AB Genel Sekreterliği'nde ziyaret ediyor. (Saat: 16.00)

-KARAYALÇIN ANKARALI KADIN SİYASETÇİLERLE GÖRÜŞÜYOR
-CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Karayalçın, Ankaralı bir grup kadın siyasetçiyle bir araya geliyor. (Saat: 13.00)

-TÜRK TABİPLERİ BİRLİĞİ'NİN BASIN TOPLANTISI
-Türk Tabipleri Birliği, hastanede şiddete uğrayan bir doktor ile ilgili olarak basın toplantısı düzenliyor. (Saat: 12.30)

-MALİYE BAKANLIĞI'NDA BAZI VARLIKLARIN MİLLİ EKONOMİYE KAZANDIRLAMASI TOPLANTISI
-Maliye Müsteşarı Hasan Basri Aktan ve Gelir İdaresi Başkanı Mehmet Akif Ulusoy, “5811 Sayılı Bazı Varlıkların Milli Ekonomiye Kazandırılması Hakkında Kanun”a ilişkin usul ve esaslar konusunda bilgilendirme ve tanıtım toplantısı düzenliyor. (Saat: 10.30)

-PARA ARZINDA ARTIŞ
-En geniş tanımlı para arzı M3, 2-9 Ocak haftasında 712.6 milyon TL artarak 459 milyar 96.3 milyon TL'ye çıktı.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri