Altındağ ilçesinden Kamil Aydoğan'a ziyaret

Altındağ ilçesinden Kamil Aydoğan'a ziyaret

Altındağ İlçe Millî Eğitim Müdürü Erol Bozkurt ve beraberindeki beş öğretmen Ankara Millî Eğitim Müdürü Kâmil Aydoğan’ı 23 Kasım 2011 Çarşamba günü makamında ziyaret etti.

 Altındağ İlçe Millî Eğitim Müdürü Erol Bozkurt ve öğretmenler Altındağ’dan 5500 öğretmenin selamlarını getirdiklerini söyleyerek Ankara Millî Eğitim Müdürü Kâmil Aydoğan’ın öğretmenler gününü kutladılar. Heyet, Altındağ ilçesindeki eğitim kurumlarında herhangi bir sorun yaşanmadığını, bunun için gereken tüm çabayı gösterdiklerini ifade etti.

 İletişimin önemli olduğunu ve bununla ilgili Millî Eğitim Müdürlüğünce bir program yapıldığını, amacının okulları sorgulamak değil yardımcı olmak olduğunu ifade eden Aydoğan, "Okullarla sağlanan bilgi alışverişini geçmişte yapmaya çalışsaydık çok külfetli olurdu; ama bugün teknolojik imkânlarla çok kolay. Teknolojiyi kullanmamak bir eksikliktir. Dün çocukların aile yapısıyla ilgili bilgiler bizi ilgilendirmiyor diyebiliyorduk ama şimdi bunlar çok önemli konular. Bu sebeple her şeyin bilinmesi ve çalışmaların ona göre yapılması gerekiyor." dedi.

 Okul müdürleriyle eğitim öğretim hakkında sohbet eden Kâmil Aydoğan, "Öğretmenler nöbet defterlerini gerektiği gibi doldurmalı, öğrenciler de nöbet konusunda eğitilmeli, öğrencinin nasıl hitap edeceği öğretilmelidir.  Herkesin bir kimliği, anlayışı, düşüncesi olmalıdır. Öğretmen, hatta her birey yetkisine sahip çıkmalıdır." dedi. Öğretmenlerin yarının Türkiye’sini hazırlamada çok önemli rol oynadıklarını, onların sabırlı, özverili, görev ve sorumluluklarını bilerek görevlerini yapmaları gerektiğini belirten Kâmil Aydoğan, öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlayarak, ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

MEB PERSONEL Haberleri