Allah kınayana bile böyle ihale vermesin

Defne Samyeli, eşi Eren Talu'nun Galatasaray'ın Seyrantepe'deki Ali Sami Yen Spor Kompleksi projesinde yaşadıklarını yazdı.

Eşinin stad projesine hayallerinin peşinden koşmak için girdiğini söyleyen Samyeli, "Eren delilik yaptı. Burada başımıza gelenler Alacakaranlık Kuşağı gibi. Allah kınayana bile böyle ihale vermesin" dedi.

GALATASARAY'ın Seyrantepe'deki Ali Sami Yen Spor Kompleksi projesini gerçekleştiren Eren Talu'nun eşi Defne Samyeli Güneş Gazetesi'ndeki köşe yazısında stadın hikayesini ve bu projeyi hayata geçirmek konusunda önlerine çıkan zorlukları anlattı. Projeyi üstlendiği için kahraman yürekli olarak nitelendirdiği eşinin hayallerinin peşinden koştuğunu dile getiren Samyeli, "Kendime müthiş bir eş seçmişim" dedi. Eren Talu'nun Stad tutukusunu aileden Galatasaraylı olmasına bağlayan Samyeli, 'Kocam ve Galatasaray Stadı'nı bir de benden dinleyin' başlıklı yazısında yaşadıklarını şöyle anlattı:

Müthiş bir adam seçmişim

Hayallerinin peşinde koşmak adına risk alan insanlara saygı duyarım. Emin ve sakin sularda olmak pahasına, içgüdülerine, isteklerine gem vurmak bana göre değil. Risk almaktan çekinmesem, kimin ne diyeceğine çok takılsam, ben, bugünkü ben olmazdım. Tek bildiğim benim bugünkü Defne'den çok memnun olduğum. Bir başka şey de, kendime eş olarak müthiş bir adam seçmiş olmam.

GS Lisesi'nda Eren'in dedesinin büstü var

Kocam Eren zaten hayran olunacak birisi. Bu geçtiğimiz yılda, bu özelliklerine ek olarak, ne kadar 'kahraman' bir yüreği olduğunu da anladım. Eren, hayallerinin peşinde koştu. Ve Galatasaray'ın yeni stadının yapımı ihalesine girdi. Daha önce pek çok ihaleye girmişti; ama bunun Eren için önemi vardı: Çünkü Galatasaray'a stad yapacaktı. Bilen bilir. Eren'in ailesi beş kuşaktır Galatasaray'lı. Galatasaray Lisesi'nin bahçesinde babasının dedesi Recaizade Mahmut Ekrem'in büstü var.

Bayraktar 'delilik' dedi evet gerçekten delilikti

Sarı kırmızılı takımın Seyrantepe konusundaki makus talihini değiştirmek onun için öyle bir tutku halini aldı ki, bir çok aklı başında kişinin girmeyi bile düşünmediği ihaleye resmen balıklama atladı. Projeyi ihaleye çıkaran TOKİ'nin Başkanı Erdoğan Bayraktar, bundan birkaç ay önce aynen şöyle dedi: 'Bu işi yapacak bir deli aranıyordu. Bulundu. Eren Bey resmen delilik yaptı.' Evet, delilikti. Zira, şartları çok ağırdı.
hürriyet

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri