Ali Yalçın Düzce’den destek istedi

21-22 Şubat tarihlerinde Genel Kurulu yapılacak olan Memur-Sen konfederasyonuna bağlı Eğitim-Bir-Sen’in Genel Başkan Adaylarından Ali Yalçın, Düzce Eğitim Bir-Sen İl Başkanlığı'na ziyarette bulundu.

Düzce Memur-Sen İl Merkezindeki ziyarette başkan adayı olan ve şu an Eğitim Bir Sen Genel Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Ali Yalçın ve beraberindeki heyet, seçim çalışmaları  kapsamında geldikleri Düzce’de Memur-Sen Düzce İl Temsilcisi Orhan Kılıç, Eğitim-Bir-Sen İl Başkanı Ömer Faruk Çelebi delegelerle bir araya geldi. Toplantıda Memur-Sen Bolu İl Temsilcisi Ahmet Koçak’da hazır bulundu.

Sendika olarak ilklere imza attık

Ziyarette konuşan Ali Yalçın, Eğitim Bir Sen olarak bir çok alanda ilklere imza attıklarını, sendikayı daha da yüceltmek için Genel Başkanlığa aday olduğunu belirtti. Eğitim Bir Sen Genel Başkanı olarak delegelerin teveccühü ve destekleri ile seçilmeleri halinde taban endeksli çalışmalarının devam edeceğini söyledi. İl başkanları ve delegelerle yeni yönetimin projelerini anlatmak için görüştüklerini bu kapsamda Düzce’ye geldiklerini vurguladı.

 

 Ali Yalçın; "Küresel sorunlar, küresel örgütlenmelerle aşılabilir. Kadim bir tarihî bakiye ve medeniyete sahip bir millet olmanın bilinciyle İslam coğrafyasında yaşanan kan, gözyaşı ve çatışmaların ancak sivil inisiyatiflerin güçlenmesi ve rol almasıyla aşılabilir. Eğitim Bir-Sen'in ulusal sorumlulukları olduğu kadar uluslar arası arenada da sorumlulukları var. Medeniyet paydaşı olduğumuz ülkelere ve tüm mazlumlara örneklik edecek bir mesuliyet ve bir birikime sahibiz. Sorunlar küreselse, çözümler de küresel olmak zorunda. Bizim sendikal sorumluluğumuzun sınırları bu ülke ile daha doğrusu kireçle boyanmış beyaz taşlarla sınırlı değil, sınırı geçmek ve küresel örgütlenmeye öncülük etmek zorundayız." dedi.

Aidiyet duygusu güçlendirilecek

Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Adayı Ali Yalçın, "Yeni dönem çekirdeğin çelikleştiği, işyeri temsilcilerinin ve üyenin aidiyet duygusunun arttığı bir dönem olacaktır. Ar-Ge çalışmaları arttırılarak, ekonomik ve sosyal araştırmalar güçlendirilecek ve çözüm sendikacılığına odaklanılacaktır." diyerek, Eğitim Bir-Sen 5. Olağan Genel Kurulu"nda delegasyondan desteklerini beklediklerini ve hizmete talip olduklarını söyledi.

Eğitim Bir-Sen Düzce İl Başkanı Ömer Faruk Çelebi ise, Türkiye'nin en büyük sendikasının genel başkan adayını Düzce’de ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, Yalçın'a seçimlerde başarılar diledi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

MEB PERSONEL Haberleri