Alexa nasıl düşürülür?

Alexa nasıl düşürülür?

Alexa konusundan başlamak istiyorum.Bir çok kişi alexa adına hiç bir fikir sahibi değil, hem de sürekli internetle uğraşan ve web siteleri olan kişiler de dahil.

Öncelikle dilerseniz kısaca alexa nedir ondan bahsedelim. Alexa,dünyadaki web sitelerinin ziyaret edilme ve online kalma gibi etkileri göz önüne alarak sıralama yapan sitedir. Alexadaki sıralamalar seo teknikleri açısından önem arz ettiği pek söylenemez, fakat siteyi kaliteli gösterir. Alexada yükselmek isterseniz arada bir alexaya girip kendi sitenizi sorgulatmalısınız,imacros, autohits gibi hit siteleri ile kendi sitenize ziyaretçi yollamalısınız ve sitenizde alexa ile ilgili makale bulundurmalısınız. Ayrıca sitenizi ziyaret eden ziyaretçiler ne kadar uzun kalırsa o kadar iyidir. Örnek vermek gerekirse benim sitem yani bolubeyi.net şu anda 17 milyon 188 bininci sırada yeni açıldığı için. Zamanla bu sıralama yukarılara doğru çıkacak inşallah.

Tüm bunların yanı sıra ziyaretçilerin alexa toolbar kullanması gerekmektedir. Alexa toolbar, bir mozilla firefox eklentisidir ve buradan indirebilir ve bilgisayarınıza kurabilirsiniz. Bu eklenti sayesinde ziyaret ettiğiniz sitenin dünyadaki sıralamasını ekranınızın sağ alt köşesinde görebilirsiniz .

BOLUBEYİ.NET

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri