Akaryakıtta zam beklentisi! İşte gelebilecek dev zam!

Akaryakıtta zam beklentisi! İşte benzinde gelebilecek dev zam miktarı Akaryakıt fiyatlarında yeni bir zam beklentisi oluştu. Artan enflasyon karşısında zamlar dinmezken benzin fiyatlarına bir zam daha yolda. İşte benzinin litre fiyatından gelebilecek dev

Sürücülerin bir hayli dertli ve tepkili olduğu akaryakıt fiyatları için yeni bir zam fırtınası daha başlıyor. Akaryakıt fiyatları cuma gecesinden itibaren zamlanıyor. Sürekli artan dolar kuru ve küresel piyasalardaki artış içeride de benzin fiyatları üzerinde etkili oldu. Akaryakıtta zam beklentisi oluştu. Benzin fiyatlarına gelecek zam miktarı öngörüsü belli oldu. Akaryakıt fiyatları yeni bir zam ile daha karşı karşıya. Son olarak 9 Aralık’ta benzin fiyatları 77 kuruş, motorin fiyatları 31 kuruş zamlanmıştı. Gelen zamlar pompa satış fiyatına yansıtılmıştı.

SÜRÜCÜLER DİKKAT! BENZİN FİYATLARI BU GECE ZAMLANIYOR

Enerji piyasasından yaşanan son gelişmelerin ardından akaryakıt sektörü kaynakları akaryakıt ürünlerinden benzinde de yeni bir zam beklentisi oluştuğu bildirdi. Zam beklentisinde benzinin litre fiyatının bu gece yarısından itibaren 56 kuruş daha zamlanacağı belirtildi. Benzin fiyatlarında kesin zam miktarı gün sonu piyasa verileri ele alınarak kesinleşiyor.

ANKARA, İZMİR VE İSTANBUL'DA BENZİNİN LİTRE FİYATI 16 ARALIK

Ankara'da ortalama benzinin litre fiyatı 10,41 liradan satılıyor. Benzinin litresi İstanbul'da 10,36 liraya, İzmir'de 10,43 liradan dolduruluyor.

Kaynak : Milli Gazete

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNDEM Haberleri