AK Parti'de İlçe Belediye Başkan Adaylarının Yarısı Tamam

AK Parti'de ilçe belediye başkanlarının belirlenmesine Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı'nda devam edilirken Konya'ya kadar adaylar belirlendi.

Başbakan Erdoğan başkanlığında çalışmalarını yürüten komisyon çalışmalara bir süre ara verdi.

'K' HARFİNE KADAR İŞLEM TAMAM

Haber7'nin haberine göre, bugünkü çalışmalar sonunda plaka sırasına göre 42'inci il olan Konya'ya kadar adaylar belirlendiği öğrenildi.

İSTANBUL VE İZMİR MASADA YOK

Ancak İstanbul ve İzmir'in ilçe başkan adaylarının belirlenmesi sonraya bırakıldı. İstanbul ve İzmir'in başkan adaylarının büyük ölçüde netleştiği ifade edilirken yarın son şeklini verilebileceği ifade ediliyor.

YARIN AÇIKLANACAK

Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ak Parti'ninİstanbul'un ilçe belediye başkanı adaylarının yarın açıklanacağını bildirdi.

TOPLANTIYA KADIN VE GENÇLİK KOLLARI DA KATILDI

Başbakan Erdoğan'ın başkanlığında yapılan toplantıya, genel başkan yardımcıları, grup başkanvekilleri, kadın ve gençlik kolları başkanlarının yanı sıra bazı İstanbul Milletvekilleri de katıldı.

"YARIN BİTİNCE AÇIKLAYACAĞIZ"

Bazı ilçelerinin belediye başkan adaylarını belirlemek için yapılan toplantıda, belediye başkan adaylarının isimleri ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. Çıkışta gazetecilerin sorduğu, "Çalışmalar nasıl gidiyor, sürpriz isimler var mı?" sorusuna Erdoğan, "Yarın bitince açıklayacağız" karşılığını verdi.

Basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantı, yaklaşık 10,5 saat sürdü

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri