Acıyı paylaşmak için Soma'ya gidiyorlar

Soma'da yaşanan maden faciasının ardından devleti yönetenler ve parti liderleri, yurt içi ve yurt dışı tüm programlarını iptal ederek Soma'da yaşanan acıya ortak olmaya gidiyorlar.

GÜL, ÇİN PROGRAMINI İPTAL ETTİ
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Manisa'nın Soma ilçesindeki maden faciası nedeniyle Çin'e yapacağı resmi ziyareti iptal etti. Gül, Soma'ya gidecek.

BAŞBAKAN ARNAVUTLUK GEZİSİNİ İPTAL ETTİ
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan bugün gerçekleştirmeyi planladığı Arnavutluk gezisini, facianın ardından dün iptal etmişti. Ayrıca 17 Mayıs Cumartesi günü, Malatya ve İstanbul'da katılacağı tüm programlarını da iptal etti. Bugün Soma'ya gidiyor.

ÇİÇEK SOMA'YA GİDİYOR
TBMM Başkanı Cemil Çiçek de ABD gezisini iptal etti. Çiçek, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile birlikte yarın maden faciasının yaşandığı Soma'ya gidecek.

KILIÇDAROĞLU İNGİLTERE PROGRAMINI İPTAL ETTİ
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da yarın gerçekleştirmeyi planladığı İngiltere programını iptal etti. Ayrıca CHP Liderinin Merkez Yürütme Kurulu toplantısın iptal ederek bugün Soma'ya gideceğini açıkladı.

BAHÇELİ, PROGRAMLARINI İPTAL ETTİ
MHP lideri Devlet Bahçeli tüm programlarını iptal ettiğini açıkladı ve yarın Soma'ya gideceği belirtildi.

BBP HEYETİ SOMA'YA GİDİYOR
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Genel Başkan Yardımcıları Ahmet Gürhan başkanlığında, Merkez Karar Üyeleri ve partililerden oluşan bir heyetin Soma ilçesine hareket ettiklerini ve patlamanın meydana geldiği yerde incelemeler yapacaklarını ifade etti.

Kaynak: Haber7

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri