Acil Tıp Teknisyenlerine Müjde

Türk Sağlık-Sen'in açtığı dava sonucunda mahkeme acil tıp teknisyenleri için iş sağlığı ve güvenliği programını mesleki bir üst öğrenim olduğuna karar verdi.

Türk Sağlık-Sen'in açtığı dava sonucunda mahkeme acil tıp teknisyenleri için iş sağlığı ve güvenliği programını mesleki bir üst öğrenim olduğuna karar verdi Türk Sağlık-Sen'in açtığı dava sonucunda mahkeme acil tıp teknisyenleri için iş sağlığı ve güvenliği programını mesleki bir üst öğrenim olduğuna karar verdi. Böylelikle bölümü bitiren acil tıp teknisyenlerinin ücretlerinde yaklaşık 200 TL artış olacak.

Mersin'de görev yapan Türk Sağlık-Sen üyesi acil tıp teknisyeninin bitirdiği Çukurova Üniversitesi Karaisalı Meslek Yüksekokulu İş Sağlığı ve Güvenliği ön lisans programının mesleki bir üst öğrenim sayılması için İl Sağlık Müdürlüğüne yaptığı başvurunun reddedilmesi üzerine Türk Sağlık-Sen tarafından Mersin 1. İdare Mahkemesinde dava açılmıştı. Davayı görüşen mahkeme iş sağlığı ve güvenliği programının acil tıp teknisyenleri için Mesleki bir üst öğrenim olmasına karar verdi.

eğitim gazetesi.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

EĞİTİM Haberleri