9 aylık ‘gaz’!

34 yaşındaki Semiha Pekmezci, 9 ay boyunca hamile olduğunu anlamadı. Gaz şikâyetiyle hastaneye giden Pekmezci, 4 kiloluk, sağlıklı bir erkek bebek dünyaya getirdi

Zonguldak'ta “Gazım var, içimde bir şey hareket ediyor” diye hastaneye giden kadının, hamileliğinin son günlerini yaşadığı ortaya çıktı.
Şeyhoğlu köyünde oturan Semiha (34) ve Ertekin Pekmezci çiftinin çocuğu olmadı. Semiha Pekmezci, 2 ay tüp bebek tedavisi gördü ancak maddi imkânsızlıklar nedeniyle tedaviyi yarım bıraktı. Tedavi sürecini tamamlamadığı için hamile kalabileceğini düşünmeyen Pekmezci, zaten fazla kiloları bulunduğu için gebelikten kaynaklanan şişkinliği de buna yorarak hamile olduğunun farkına varmadı.
'Çok şaşırdım' dedi
Hamileliğinin son günlerinde “içinde bir şeyin hareket ettiğinden ve gazı olduğundan” şikâyet ederek hastaneye giden Pekmezci'nin, hamile olduğu anlaşıldı. Hamilelik döneminin sonuna geldiği tespit edilen Pekmezci, sezaryenle 4 kilogram ağırlığında sağlıklı bir erkek bebek dünyaya getirdi. Kilosu nedeniyle karnında herhangi şişlik fark etmediğini, diğer belirtileri de önemsemediğini anlatan Pekmezci, “Hamile olduğumu öğrenince çok şaşırdım. İşsiz eşimle çocuğumun bakımını nasıl sağlayacağımızı düşünüyoruz. Yardım bekliyoruz” dedi.

milliyet

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri