69 lira taksitle interneti içinde notebook

Turkcell yeni bir kampanya başlattı. İnterneti içinde 'HPCompaqMiniNote701' tüm bayilerde satışa sunuldu

Turkcell, notebook pazarının güçlü markası HP ile yaptığı anlaşmayla, bireysel ve kurumsal tüm müşterileri için yeni bir kampanya başlattı. Turkcell, interneti içinde 'HPCompaqMiniNote 701'i 1 GB'lık mobil internet'le birlikte ayda 69 TL'ye sadece Turkcell satış noktalarında satışa sunuyor.

Turkcell'in 1 Nisan tarihinde başlayacak 'Sim kartlı HP CompaqMiniNote 701' kampanyasından faydalanmak isteyen Turkcell'lilerin Turkcell iletişim merkezlerine ya da kampanyaya katılan zincir mağazalara uğrayıp aylık 69 TL'lik sözleşmeyi imzalamaları yeterli, üstelik aylık 1GB mobil internet de bu fiyata dahil.

Turkcell'in bu öncü kampanyası ile sunulan Sim kartlı HP CompaqMiniNote 701, hafifliği ve şık görünümünün yanı sıra, içine  yerleştirilmiş EDGE/3G modem sayesinde Turkcell müşterilerinin mekandan bağımsız, diledikleri yerden internet kullanmalarını sağlıyor. HP Mini Note'un içindeki modem,Türkiye'de en geniş kapsama alanına sahip olan Turkcell şebekesinin neredeyse tamamında varolan ve şu anda en yüksek mobil internet hızını sunan EDGE teknolojisini destekliyor. HP MiniNote, kullanıcılarına yıl ortasından itibaren 3G'de de en geniş kapsama ve en yüksek kaliteyi sunacak Turkcell farkıyla mobil internetten onlarca kat daha hızlı yararlanma olanağı verecek.

İçindeki EDGE/3G modem ile ayrı bir cihaza ihtiyaç duymadan gençlere "her yerden hayata, bilgiye ve eğlenceye bağlanabilme", çalışanlara ise "her yerden işini takip edebilme" imkanı sunan HP Compaq MiniNote 701, müşterilerinin hayatını kolaylaştırma vizyonuyla hareket eden Türkcell'in tüm bireysel ve kurumsal satış noktalarında bulunuyor.

http://www.haberturk.com/ekonomi/haber/138057-69-lira-taksitle-interneti-icinde-notebook.aspx

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

EĞİTİM Haberleri