3 KOLTUKLU SÜPER MÜDÜR

Sınav kazanan müdür adayları haklarıyla atanmak için bekleye dursun, bazı müdürler hangi koltuğa oturacağını şaşırıyor

Küçükçekmece Marmara Lisesi'ne 76.Maddeden müdür olarak ataması yapılan H.Ç,hakkında 76.maddeden dava açılınca müdürlüğü kaybetmemek için hiç olmazsa kurucu müdürlük puanından da yararlanayım diyerek; İl MEM'deki hamilerinin de yardımıyla Küçükçekmece Marmara Lisesi Müdürlüğü görevine ilaveten birde Küçükçekmece Halkalı Lisesi Kurucu Müdürlüğü görevini aldı.

Vatana hizmet aşkı bununla da sönmeyen Müdür Bey, bundan önceki her iki müdürlük görevi de üzerinde kalmak kaydışartıyla yine İl MEM'deki hamilerinin yardımıyla bu defa da Küçükçekmece İlçe MEM'e Şube Müdürü olarak görevlendirildi.

H.Ç'nin vatana hizmet aşkını ancak müdürlük makamı olması kaydı şartıyla yerine gelebiliyor.Hamileri de bu şartı yerine getirmesine yardımcı oluyorlar.

Bir koltukta üç karpuz.Pardon üç koltukta bir müdür.Atasözleri bile değişiyor.Ne diyelim! Gökten üç elma ya da üç koltuk düştü,darısı diğer müdür adaylarının başına.Artık elma mı isterler koltuk mu bilemeyiz.Belki de dördüncü koltuk yoldadır.Önemli olan vatana millete hizmet değil mi? ha üç olmuş ha dört....

memurlar.biz/ÖZEL

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

EĞİTİM Haberleri