17 Bin Liraya Ticari Araç

Çinli Otomotiv Devi Chery, Küresel Ekonomik Krize Rağmen Yeni Ticari Modelini Satışa Sundu.

Çinli otomotiv devi Chery, küresel ekonomik krize rağmen yeni ticari modelini satışa sundu. Çinli dev, Taxim'i 16 bin 950 TL'den satışa sundu. Pek çok otomotiv firması kriz yüzünden üretimini durdururken, Mermerler Otomotiv, Türkiye distribütörlüğünü üstlendiği Chery'nin, Taxim modelini Türkiye'ye getirdi. Özellikle fiyatıyla dikkat çeken ticari model, tüketicisinin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Çin üretimi Taxim, İtalyan tasarımı ile Alman teknolojisine sahip. Modelin tasarımını İtalyan Pininfarina & Bertone firması yaparken, donanımında Alman teknolojisi kullanılmış. Hafif ticari araç sınıfının özelliklerine sahip Chery Taxim, iş amaçlı kullanımının yanında bir aile otomobili olma özelliği de taşıyor. CDV (Car Derived Van) segmentinde yer alan model, sahip olduğu özellikler ile birçok sektörün vazgeçemeyeceği bir ticari araç olmaya aday.

Konfor ve güvenlik donanımları ile dikkatleri üzerine çeken Chery Taxim, klimaya sahip. Koltukları gerektiğinde tek hareket ile katlanabiliyor. Farklı versiyon seçeneklerine göre; 4 sensörlü ABS, darbe emici katlanabilir hidrolik direksiyon, yükseklik ayarlı 3 noktadan bağlantılı ön emniyet kemerleri, sürücü hava yastığı, fren yapılması halinde gücün ön ve arkadaki akslara dengeli şekilde dağılmasına ve böylece güvenli fren yapılmasına yardımcı olan EBD sistemi yer alıyor. Ayrıca, bagaja yük sabitleme halkaları, sağ sürgülü kapı, klima, ön ve arka harita okuma lambaları gibi donanımlarını standart olarak sunuyor.


www.sondakika.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri