16. Uluslararası MÜSİAD EXPO Fuarı

Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Celil Güngör’ün de katıldığı fuar, İş dünyasında engelli bireylere yönelik farkındalık yaratmayı amaçlıyor.

Engelli bireylerin toplumla bütünleşmelerine ve ekonomik özgürlüklerini kazanarak hayatlarını kendi başlarına devam ettirebilmelerine katkı sağlamak, özel yetenekli bireylerin kendi yeteneklerinin farkında olmalarına ve kapasitelerini geliştirerek üst düzeyde kullanmalarına olanak sunmak amacıyla düzenlenen 16. MÜSİAD EXPO Fuarı’nın açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirildi. 

Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Celil Güngör’ün de katıldığı fuar, İş dünyasında engelli bireylere  yönelik farkındalık yaratmayı amaçlıyor. Fuarın ilk gününde Ataşehir  Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileri robotic sergisi düzenlerken, Silivri Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi öğrencileri kupa baskısı, Mimar Sinan İşitme Engelliler Okulu öğrencileri ritim gösterisi yaptı. Şehit Üsteğmen Ali Büyükdicle Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencilerinin keçe yapımı, Hamit İbrahimiye Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencilerinin el sanatları, Eram Fatih Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi öğrencilerinin ise Türk halk ve Türk sanat müziği konseri büyük beğeni topladı.

12 Kasım tarihine kadar sürecek fuar, farklı okul ve kurumların yapacağı çeşitli etkinliklerle devem edecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

MEB PERSONEL Haberleri