14 yaşındaki öğrenci, okul bahçesinde canına kıydı.

Elazığ'da 14 yaşındaki öğrenci, okul bahçesinde canına kıydı.

 

Elazığ'ın Baskil ilçesinde bir 8'inci sınıf öğrencisi, okul bahçesinde başına tabancayla ateş ederek ateş açtı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan çocuğun, intihar öncesinde arkadaşlarından helallik aldığı öğrenildi.
 
BABASININ SİLAHINI ALIP İNTİHAR ETTİ
 
Elazığ'ın Baskil İlçesi Gemiciler İlköğretim Okulu 8'nci sınıf öğrencisi 14 yaşındaki M.T., okul bahçesinde başına tabancayla ateş ederek canına kıydı. Arapuşağı Köyü Muhtarı olan babası A.R.T.'ye ait ruhsatlı tabancayı kilitli odadan alarak, öğrenim gördüğü Gemici İlköğretim Okulu'na götüren M.T., teneffüs sırasında okul bahçesinde başına bir el ateş etti.
 
Arkadaşlarından helallik aldığı öğrenilen M.T., intihar ettikten sonra, okul idaresi tarafından çağrılan 112 ambulansı ile ağır yaralı olarak Elazığ Fırat Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılmak istendi. M.T., yolda yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
 
M.T.'nin intiharı okul arkadaşları arasında şok etkisi yaparken, polis, M.T.'nin ölümü ve intihar nedeni ile ilgili soruşturma başlattı.
 
Elazığ'daki Fırat Tıp Merkezi morguna getirilen M.T.'nin cenazesi, yapılan otopsi sonrası Gemici köyüne gönderildi. Otopsi yapılırken M.T.'nin, öğretmenleri, öğrenci arkadaşları ve yakınları hastane önünde ağıtlar yaktı.
 
haberler.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri