11 okulun 110 öğrencisiyle kardeş oldular

İstanbul Küçükçekmece'de bulunan Prof.Dr. Sabahattin Zaim Anadolu Lisesi öğrencileri ilk sayılabilecek bir projeye imza atarak “Kardeşim Olur Musun?” kampanyasını başlattılar

 

Kardeşlik, sevgi ve paylaşım gibi toplumsal değerlerin unutulduğu şu günlerde Prof.Dr. Sabahattin Zaim Anadolu Lisesi öğrencileri “Kardeşim Olur Musun?” diyerek bir sosyal sorumluluk projesi başlatarak “Küçük Dokunuşlarla BüyükMutluluklar” yarattılar.

Proje kapsamında Küçükçekmece ilçesinden belirlenen 11 okulun 110 öğrencisiyle maddi ve manevi paylaşımlar yaşanırken, Dil labarotuarı, ana sınıflarına oyuncak ve kırtasiye yardımı, kütüphanesi olmayan okullara kütüphane yapımı, kültürel ve sosyal faaliyetler, tarihi ve turistik geziler de proje kapsamında yer alıyor.

Projenin taçlandığı en önemli etkinlik ise; kardeş okul Munis Faik Ozansoy İlköğretim Okulu’na tamamen öğrenci katkılarıyla yapılan tam donanımlı “Kardeşim Olur Musun?” Sosyal Sorumluluk Proje Kütüphanesi oldu. Kütüphane, 28 Mart 2011 Pazartesi günü Atatürk Mahallesi Ulubatlı Hasan Caddesi N.3 İkitelli ’de açılacaktır. Okulun 3000 öğrencisine kitap sevgisini kazandırmak ve onların hayatlarındayeni ufuklar açmak projenin en önemli hedefi olacak.

Haber7

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

EĞİTİM Haberleri