1 Haftadır Kayıp

Tedavi İçin Malatya'dan Adıyaman'a Giden Ayşe Karaca'dan, 1 Haftadır Haber Alınamıyor.

Tedavi için Malatya'dan Adıyaman'a giden Ayşe Karaca'dan (29), 1 haftadır haber alınamıyor.

Malatya'nın Doğanşehir ilçesi Kapıdere köyünden, 2. çocuğuna hamile kalmak için Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesine bulunan özel bir hastaneye tedaviye giden Ayşe Karaca, kayıplara karıştı.

Kaybolan 1 çocuk annesi genç kadının eşi Ali Karaca (46), 5 yaşındaki kızının sürekli annesini sorup ağladığını belirterek, eşinin bulunmasını istedi. Eşiyle hiçbir sorunları olmadığını, mutlu bir evlilikleri olduğunu ifade eden Karaca, eşinin kolunda çok miktarda takısı olduğunu söyleyerek, ya altınlarını çalmak için ya da organ mafyası tarafından kaçırıldığını sandığını söyledi. Eşinin hastaneye yalnız gittiğini belirten Ali Karaca, kendilerini terk etmesinin imkânsız olduğunu savundu.

Market işlettiğini anlatan Ali Karaca, bir kızları olduğunu, çocuğun sürekli "Annem nerede?" demesine dayanamadığını söyledi. Aile içerisinde çok mutlu ve huzurlu olduklarını dile getiren Karaca, yetkililerden bir an önce eşini bulmalarını istedi.

Eşi ile tedavi süresince devamlı görüştüklerini anlatan Karaca; "Eşim ile saat 10:00'da görüştüğümüzde çocuk olması için kan tahlili yaptırdığını bana söyledi. Saat 11:47'de aradığımda telefonu geç açtı. Neden geç açtın diye sorduğumda lavaboda olduğunu söyledi. Saat 12:00'de aradığımda bana köyün arabası saat 13:00'te beni hastanenin önünden alsın dedi. Köyün minibüs şoförünü arayarak eşimi almasını söyledim. Saati geldiğinde şöför beni aradı ve eşimin hastanede olmadığını söyledi. Telefonuna o saatten sonra bir daha ulaşamadım." dedi.

Ali Karaca, eşinin cahil bir insan olmadığının altını çizerek, lise mezunu olduğunu ve eskiden Kuran Kursu hocalığı yaptığını hatırlattı. Eşinin çok yardımsever bir insan olduğunu anlatan Karaca, birilerine yardım için gidip orada kaçırılmış olabileceğini söyledi.

Olay günü cep telefonuna ulaşamaması sonrasında hemen polise, savcılığa ve jandarmaya başvurduğunu söyleyen Karaca, şöyle konuştu: "Eşimin kaybolmasını hemen gerekli yerlere bildirdim. Biz de otogar çevresinde ve hastane çevresinde aramamızı yaptık. Kimse görmemiş. Hastanenin yanındaki eczaneci en son hastaneye girerken görmüş. Buradan sesleniyorum. Allah rızası için kim eşimi gördüyse beni 0536 450 67 45 nolu telefondan arasın. Son zamanlardaki kayıplar beni ciddi şekilde endişelendiriyor. Eşimin hayati tehlikesinden endişe duyuyorum. Lütfen devlet ve vatandaşlar bana yardım etsin."

Eşinin olay gününden 1 hafta önce de tedavi için gittiğini hatırlatan Karaca, o zaman çocuğu ile gittiğini ve evine döndüğünü söyledi. Hiç kimse ile husumetinin bulunmadığını belirten Ali Karaca, evliliklerinin çok güzel gittiğini dile getirdi.

Çocuğunun "Annemi getirin" demesinin dayanılmaz olduğunu söyleyen Karaca, "Çocuğum sabahlara kadar uyumuyor. "Annem nerede, annemi getirin" diye ağlıyor. Buna dayanamıyorum. Çocuğumun psikolojisi bozuldu. İkide bir beni arayıp "Baba annemi buldunuz mu?" diye soruyor. şeklinde konuştu. (CİHAN)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri