1-7 Ekim Emzirme Haftası

Her yıl 1-7 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen Emzirme Haftası dolayısıyla bu sene Anne Bebek Dergisi bir dizi etkinlik gerçekleştiriyor.

Her yıl 1-7 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen Emzirme Haftası dolayısıyla bu sene Anne Bebek Dergisi bir dizi etkinlik gerçekleştiriyor. Bu kapsamda 5 Ekim Salı günü 12:30-13:30 saatleri arasında İstanbul Optimum Outlet'te gerçekleşecek olan 'İlk 6 Ay Sadece Anne Sütü' konulu seminerimize tüm ziyaretçilerimiz davetlidir.

Anne sütü; bebeğin ilk aşısı, yaşayan sıvı, mucizevî besin, bebeğe verilebilecek en değerli armağan… Bu tanımlamalar sayfalarca yazılabilir ve herkes anne sütünün önemi konusunda hemfikir. Ancak bu hemfikirlilik yaşamın gerçekleri ile nedense her zaman örtüşmüyor. Bilgi eksikliği, yanlış yönlendirmeler bebekleri, anneleri sonuç olarak toplumu ciddi problemlerle karşı karşıya bırakıyor.

Türkiye'de her yıl 1 milyon 300 bin bebek doğuyor. Doğum yapan annelerin neredeyse tamamı bebeklerini emzirmekten yana. Hatta ilk aylarda emzirme oranları daha yüksek. Ama günler içinde bu oran genel olarak düşüyor. Bunda da emzirme sırasında yapılan hatalar ve çevreden gelen yanlış bilgiler önemli etken oluyor.

Bebeklerin en temel hakkı anne sütü ile beslenmektir. Anne sütü ile beslenen bebeklerin sayısı arttıkça daha sağlıklı nesillerin yetişeceği, toplumun sağlık ve yaşam kalitesinin artacağı açıktır.

İstanbul Optimum Outlet Hakkında Ayrıntılı Herşey İçin:
Optimum Outlet: E- 5 Üzeri Göztepe / Kadıköy – İstanbul
Tel: 0216 664 14 14
Lova PR Halkla İlişkiler ve Danışmanlık
Tel: 0216 465 92 00
Suat Filiz - suatfiliz@lovapr.com / Begüm Kalkan - begumkalkan@lovapr.com / info@lovapr.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri