Sel felaketinde ölenlerin sayısı artıyor

Sel felaketinde ölenlerin sayısı artıyor

İstanbul İkitelli Basın ekspres bölgesi TEM otoyolunda yaşanan can pazarında hayatını kaybedenlerin sayısı 11 oldu.

İKİTELLİ'DE BİR KİŞİNİN CESEDİ BULUNDU

İstanbul'da sağanak yağış sonrası oluşan sel felaketi bir can aldı. İkitelli'de sel sularına kapılan bir kişinin cesedi bulundu.

Başakşehir girişindeki bir TIR garajındaki araçlar, suya kapılarak havalimanına gidiş yolunu kapadı. İSTOÇ yanyolda bulunan bir TIR garajındaki araçlar, sele kapılarak havalimanına gidiş yolunu tamamen kapadı. Göl haline gelen yolda, bazı hususi araçlar da sele kapıldı.

TIR garajında bulunan sürücü ve çalışanlar da suya kapılarak kayboldu. Bu kişilerden 1 kişinin cesedi daha sonra bulundu.

HALKALI'DA 7 KİŞİNİN CESEDİ BULUNDU

İstanbul İkitelli Basın ekspres bölgesi TEM otoyolunda yaşanan sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı artıyor. TIR garajında bir kişinin, Halkalı'da ise 7 kişinin cesedi bulundu. Son gelen bilgilere göre selden hayatını kaybedenlerin sayısı 8 oldu. Çok sayıda kişi kayıp.

İKİTELLİ VE HALKALI'DA ÖLÜ SAYISI 11'E ULAŞTI

İstanbul'da sel felaketinde İkitelli ve Halkalı'da ölenlerin sayısı 11'e yükseldi. Halkalı'da 7 kişi yaşamını yitirirken, İkitelli'de yaşamını yitirenlerin sayıda 4 oldu. Halkalı'da ölenlerin tamamının kadın olduğu bildirildi. Ölenlerin kimliklerinin belirlenmesi için Cumhuriyet Savcısı bekleniyor. Bu arada, sel sularından mahsur kalanların kurtarılması için çalışmalar yoğun biçimde sürüyor.

zaman

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.