Şehit anasına neden birlikte gitmiyorsunuz?

Şehit anasına neden birlikte gitmiyorsunuz?

Erdoğan-Kılıçdaroğlu buluşmasına tepkisini sürdüren Bahçeli, MHP için 'morg bekçisi' ifadesini kullanan Başbakan'a 'Güvenlik güçlerini morga gönderenler utansın' karşılığını verdi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Erdoğan ve CHP lideri Kılıçdaroğlu'na, 'Uludere'ye gidip gidip geliyorsunuz. Ama bir şehit anasının yanına ikiniz niye beraber gitmiyorsunuz?' diye sordu. MHP lideri, Antalya'nın ardından Burdur Bucak ve Isparta'da temaslarda bulundu.

KÖKÜMÜZ SAĞLAM
Bahçeli, Bucak'ta konuşurken Ölüdeniz'deki 6.0 deprem hissedildi. Partililer panikleyince Bahçeli 'Korkmayın. Binanız sağlam, kökünüz sağlam, bir şey olmaz' diyerek sakinleştirdi. Bahçeli özetle şu mesajları verdi:
- YALAN DÜNYA DİZİSİ: (Öcalan'ı MHP asmadı iddasına yanıt) Başbakan her zaman etnik temelli bölücü terörle karşı karşıya kalıp bir çözümsüzlüğe düştüğünde MHP'yi suçlamaktan başka bir çabası olmamakta. 2002'den önceki her konuyu suçlayarak, başbakanlık olmaz. Tek adamlık da olmaz.  Yalan bir dünya dizisini izlemekten başka bir özelliği kalmaz. Son günlerde tek adamlığa oynuyor. Tek partiliğe oynuyor. Nereye varmak istiyor açıkça kendi partisinin yöneticilerine de söyleyemiyor; ama devlet başkanı, cumhurbaşkanı olabilmek için Türkiye gündemini çeşit çeşit konularla meşgul ediyor.
- KOMUTANA TEPKİ: Başörtüsü Başbakan'ın işine gelirse konuşuluyor, işine gelmezse konuşulmuyor. Dün TSK başörtüsüne karşıymış, bugün TSK'nın bir komutanı başörtülü bayana diploma veriyor. Türkiye'de kim kimdir, nedir? Ne oynuyor belli değil. Şimdi  CHP de katılmaya başladı.
- ŞEHİT ANNESİNE GİDİN: Türkiye'de Kürt sorunu yoktur ama bölücü terör vardır kökü de kazınmalıdır. Hepiniz Uludere'ye gidip gidip geliyorsunuz. Ama terörle mücadelede şehitlerimizin verildiği bir eve bir şehit anasının yanına ikiniz niye beraber gitmiyorsunuz.

MORGA GÖNDEREN UTANSIN
(Başbakan'ın MHP ve BDP morg önünde bekliyor sözlerine yanıt)  Ülkemizin güvenlik güçlerini morga gönderenler utansın. Türkiye sevdalıları şehitlerimizi morgdan alıp görevini yerine getirmek ve onları toprağa vermekle görevlidir. Konuşmaları yakışıksız buluyorum. Sayın Kılıçdaroğlu İmralı canisinin yol haritası üzerinde yürüyor. Sayın Başbakanla da bir istasyonda buluşmuş.

Akşam

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.