Rüzgar ve yağmur var

Rüzgar ve yağmur var

Yarın yağmur ve rüzgar geliyor... Yani biraz serinleyeceğiz... Ama sonrası tam bir felaket... Çünkü çöl sıcaklarına kapıyı aralıyoruz

Türkiye'de sıcaklıklar bugün batıda ortalamaların 3-4 derece üzerinde seyrediyor. Yarın doğuda yaz yağmurları, batıda ise rüzgarlar kuvvetlenecek.

- İstanbul gündüz güneşli ve bunaltıcı, ama bu gece ve yarın sabah rüzgar çok kuvvetlenecek, bazı semtlerde yağmur da bekleniyor.
- Ankara ve Bursa az bulutlu ama yarın bu kentlerde de rüzgar kuvvetleniyor, yaz yağmuru olabilir.
- Adana'da hafif yağmur olasılığı var.

BÖLGE BÖLGE HAVA DURUMU

* Marmara bugün güneşli ama zamanla önce Trakya bulutlanacak, gece bir çok kentte rüzgarın kuvvetlenmesiyle sıcaklık düşecek. Yarın bölgede bulutlu, rüzgarlı ve hatta hafif yağmurlu bir hava bekleniyor.

* İç Anadolu'da bugün yine akşam Sivas ve Kayseri'de yağmur görülecek. Yarın bu bölge de bulutlanıyor, rüzgar çok sert esecek.

* Ege güneşli, kıyılarda sert ve serin esen rüzgar yarın çok daha kuvvetlenecek. Aynı gün bulutlar da sıklaşacak, ama yağış beklenmiyor.

* Akdeniz güneşli, Güneydoğu'da bugünlerde sağanak yaz yağmurları olacak. Yağmurlar çamurlu yağabilir. Sıcaklık güneyde 31 ila 34 derece arasında.

* Doğu Anadolu'da bugün de kent kent sağanak yağmur görülecek. Yarın Erzurum, Van arasında yağmur şiddetlenecek.

* Karadeniz'de bugün Trabzon ve Rize'de, yarın ise daha geniş alanda yağmur var. Yarın Batı Karadeniz'de kuzeyden esecek rüzgarla serinleme olacak.

haber3

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.