Rıjkaard hazır!

Rıjkaard hazır!

F.Bahçe'nin adaylarından biri olan Hollandalı hoca, sarı lacivertli kulübe yeşil ışık yaktı. Rijkaard menajerine "F.Bahçe neden olmasın. Teklife bakalım" dedi

Önümüzdeki sezon için teknik direktör konusundaki çalışmalarına başlayan F.Bahçe'de göreve gelecek kişi merak konusu olurken, gündemdeki adaylardan biri olan Rijkaard, F.Bahçe'ye yeşil ışık yaktı. Bir süredir adı Türkiye'nin gündeminde dolaşan Hollandalı teknik adamın menajeri Perry Overeem vasıtasıyla Türkiye'de bir araştırma yaptırdığı öğrenildi. Bu çalışmalar sonrasında Türkiye'de ekonomik ve tesis açısından öncü kulübün F.Bahçe olduğu kendisine bildirilince Rijkaard'ın, "Türkiye'den bir teklif olursa gündemimize alalım. Orada çalışmak daha uygun gözüküyor. Türk insanının futbola olan aşkı ve heyecanı da güzel" dediği öğrenildi. Sarı lacivertli kulübe yeşil şık yakan ünlü hocaya ayrıca İtalya, İspanya ve Almanya'dan da ciddi teklifler var.

ROMA'DA GÖRÜŞME OLACAK MI?
Rijkaard için senede 4.5 milyon euroyu gözden çıkaran Fenerbahçeli yöneticilerin Şampiyonlar Ligi finali için Roma'da olan ünlü teknik adam ile bir görüşme yapacakları öğrenildi. Başkan Aziz Yıldırım bugün Roma'dan Zürih'e geçerek transfer çalışmalarını sürdürecek.
sabah

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.