Reaksiyon 4. son bölüm Star TV canlı izle

Reaksiyon 4. son bölüm Star TV canlı izle

Reaksiyon 4. son bölüm sizi sizden alacak. Reaksiyon 4. son bölümde heyecan hız kesmiyor.Ekranlara büyük beklentilerle gelen Reaksiyon bu akşam 4. bölümü ile Star TV’de olacak. Zeynep için intikam vakti geldi mi? Oğuz, Serdar’ın itirafı karşısında ne tepk

Bu fırtınaya yürek dayanmaz.Star TV ekranlarında bu akşam Reaksiyon fırtınası esiyor.Reaksiyon ilk bölümleriyle bölümüyle bomba gibi başladı ve büyük ilgi topladı. Peki Reaksiyon 4. son bölümde neler yaşanıyor. Reaksiyon 4. son bölüm sizi sizden alacak. Reaksiyon 4. son bölümde heyecan hız kesmiyor.Ekranlara büyük beklentilerle gelen Reaksiyon bu akşam 4. bölümü ile Star TV’de olacak. Zeynep için intikam vakti geldi mi? Oğuz, Serdar’ın itirafı karşısında ne tepki verecek? Bu soruların yanıtları Reaksiyon’un yeni bölümünde.

Star TV’de Pazartesi akşamı saat 20:30’da yayınlanacak olan dizi de heyecan yine doruklara ulaşacak. Serdar’ı bir kardeş gibi gören Oğuz, artık yanıldığını anlamıştır ve Serdar’ı kimsenin olmadığı bir yere götürür. Neden kendisine ihanet edildiğini sorgulamaya başlar.

Ancak Serdar da Oğuz gibi bordo bereli eğitimi almıştır ve kolay kolay çözülmeyecektir. İhanetin sebebinin Oğuz’un kendisi olduğunu ona söyler. Oğuz bu sözler karşısında şoka girmiştir. Serdar’dan aldığı bilgiler sonrasında Oğuz kendini tehlikeli bir yolun içinde bulur.

REAKSİYON 4. BÖLÜM FRAGMANI

Yavuz ise Serdar’ın Oğuz ve Tekin’in eline geçtiğini öğrenir ve sinir krizine girerek ortalığı ayağa kaldırır. Serdar’a ulaşmayı kafaya koymuştur ve önüne çıkan tüm engelleri bu uğurda aşmak için yola çıkmıştır.

Doktor Zeynep ise Serdar’ı ölümle pençeleşirken kendi kucağında bulacaktır. Zamanında Serdar, Oğuz’un ölüm haberini ona vermiştir; ama onun hainliğini anladıktan sonra Zeynep ne yapacağına karar verememiştir.

Ondan intikam mı alacaktır, yoksa onu tedavi mi edecektir? Zeynep, bir türlü peşini bırakmayan kaderiyle yeniden yüzleşmek zorunda kalacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.