Pazar günü ampulü söndürün

Pazar günü ampulü söndürün

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, dün Bilecik'te, 29 Mart seçimlerini "Ümüğü sıkılan çocuğun, azarlanan kadın ve çiftçinin hakkını korumak için bir şans olduğun savunarak, "Pazar günü AKP'nin ampulünü söndürün" diye seslendi.

Baykal şunları söyledi:

Damadın şirkete kredi

Başbakan 'Kredi kartı borçluları dürüst değil' diyor. Sen hiç işsiz kaldın mı, çocuğuna süt alamamanın ne demek olduğunu bilir misin? Borçlular dürüst değilmiş! Peki, onlar dürüst değil de 'Reklamını yapsın' diye, Sabah ve atv'yi satın alan, damadının başında bulunduğu şirkete, devlet bankalarından kredi vermen mi dürüstlük?

Tuncelili gösterecek

Başbakan açıkça bizimle konuşmuyor, ama el altından başka şeyler yapıyor! Tunceli'de buzdolabı, çamaşır makinesi, kanepe dağıtıyor. Devletin parasıyla! Böyle yoksullukla mücadele dünyanın neresinde görülmüş. Eğer yoksullukla mücadele yapıyorsan, gel burada da yoksulluk var! 'Hayır! Ben Bileciklilere dağıtmam?' Kime dağıtırsın? 'Tuncelilere dağıtırım.' İyi dağıt. Tuncelililer sana seçimde ağzının payını verecek.

Annenizle sandığa

Geçen eylül ayından beri 'Gidişat kötü! Tedbir al' diye söylüyoruz. Anca söylediğimiz tedbirlerden ikisini yaşama geçirdi. Bunun ampulü geç yapıyor. Ampulü zamanında yansa, Bilecik'teki 20 bin kardeşimiz işsiz kalmayacaktı. Cumartesi gecesi yatmadan saatlerinizi geri alın. Yatarken de ampulü söndürmeye unutmayın. Sabah, aydınlık, yeni bir güne uyanın. Annenizi de alıp sandığa gidin.
hürriyet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.