Paraşüt Pilotu Olun

Paraşüt Pilotu Olun

Son yılların hızla yükselen adrenali dolu yamaç paraşütü pilotu olun. İster ticari uçun isterseniz keyfi tamamen size kalmış. Yamaç paraşütü halkın gözünde birkaç ipten ve kumaştan oluşan uçması oldukça basit hafif bir hava aracıdır.

Son yılların hızla yükselen adrenali dolu yamaç paraşütü pilotu olun. İster ticari uçun isterseniz keyfi tamamen size kalmış. Yamaç paraşütü halkın gözünde birkaç ipten ve kumaştan oluşan uçması oldukça basit hafif bir hava aracıdır. Tam zamanınızı ayırırsanız bir yıl içinde kendi başınıza uçabilecek seviyeye gelirsiniz. Yamaç paraşütü eğitimleri dört kısımdan oluşur. Bunlar ağzınıza bir parmak bal çaldığımız yamaç paraşütü başlangıç kursu, orta seviye pilot eğitimi, pilot eğitimi ve deneyimli pilot eğitimi şeklindedir.

image001.jpg

Başlangıç eğitiminin güzelliği size malzemeyi eğitim veren kurumun sağlamasıdır. Diğer eğitim aşamalarında ise paraşütü sizin temin etmeniz gereklidir. Başlangıç eğitim ücretleri senelik olarak değişmektedir. Eğitim süresi ortalama yirmi gündür. Orta serviye pilot eğitimi en uzun süre olan eğitimdir. Ortalama iki ay kadardır. Pilot eğitimi ve orta seviye pilot eğitimi ortalama on beş gün sürer. Bu eğitimleri aldıktan sonra ben buradan para kazanmak istiyorum diyorsanız tandem denilen bir pilot ve bir yolcu ile yapılan yamaç paraşütü sertifikalarını almanız gereklidir. Tandem için sertifikayı alırsanız genel de Fethiye ölüdeniz de uçarsınız. Buranın kazancı sizleri oldukça tatmin edecektir. Tandem pilotları karınca gibidir. Yazın çalışır kışın çalıştığını yer. Ortalama çalışma süreniz dört aydır. Kayseri paraşüt eğitimlerini alacağınız farklı kulüpler var bunların başında uzun yıllardır faaliyet gösteren extremekayseri gelir. Ayrıca bu ekip kayseri yamaç paraşütü tandem uçuşları da düzenlemektedir. Kuşların neler hissettiğini yaşamak istiyor iseniz kayseri ye gelince mutlaka kayseri paraşüt ile uçun. Uçuş süreniz ortalama yirmi beş dakika sürüyor. Eğer isterseniz pilotlarınız size akrobasi hareketleri yaparak adrenalini en üst seviyeye çıkaracaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.