Özyeğin Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanı

Özyeğin Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanı

Özyeğin Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemiz 2547 Sayılı Yüksek Öğretim Kanunu "Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği" hükümlerinde aranan koşulları yerine getirmiş olmak kaydı ile aylık ve özlük hakları yönünden 4857 sayılı İş Kanunu hükümlerine tabi olarak öğretim üyesi alınacaktır.

İlana konu olan kadrolar tam zamanlıdır. Profesör, Doçent ve Yardımcı Doçent kadrolarına başvuracakların; anabilim dalını belirtir bir dilekçenin ekinde, nüfus cüzdanı fotokopisi, 2 fotoğraf, özgeçmiş, öğrenim durumunu gösteren belgeler (onaylı suret ve yurt dışından alınan diplomalar için denklik belgesi) ile Profesör ve Doçent kadrosuna başvuracakların doçentlik belgesi, bilimsel yayın ve çalışmalarını kapsayan dosyasını (Profesörlük için 6 takım, Doçent ve Yardımcı Doçent için 4 takım) vermeleri gerekmektedir.

Başvurular bu ilanın Resmi Gazete’de yayımı tarihinden itibaren 15 gün içinde Özyeğin Üniversitesi İnsan Kaynaklarına şahsen veya posta aracılığı ile yapılabilir. Postadaki gecikmeler ve eksik belge ile yapılan başvurular dikkate alınmaz. İnternet üzerinden başvurular kabul edilmez.

Duyurulur.

 

Fakülte

Bölüm

Prof.

Doç.

Yrd. Doç.

Açıklama

İİBF

Girişimcilik

 

 

1

Stratejik Yönetim ve Organizasyon alanında doktorasını yapmış olmak,

İİBF

İşletme

 

1

 

Strateji Yönetimi alanında doktorasını yapmış olmak,

Mühendislik

Makina

 

 

1

Deneysel Yüksek Enerji Parçacık Fiziği alanında bir doktora derecesine sahip olmak. Kuvantum KromodinamigiÖlçümleri ve Egzotik Parçacık araştırmaları üzerine çalışmaları bulunmak.

Mühendislik

Elektrik Elektronik

 

 

1

Yarı iletkenler, MEMs ve nano teknoloji konularını kapsayan bir doktora derecesine sahip olmak. 5 yıl endüstri deneyimine sahip olmak

Mühendislik

Bilgisayar

 

 

1

Semantik Web, e-ticaret ve sosyal ağ uygulamaları konularını kapsayan bir doktora derecesine sahip olmak 4 yıl alanında araştırma deneyimine sahip olmak

Hukuk

Fakültesi

Hukuk

 

1

 

Ceza ve Ceza Muhakemesi Hukuku” alanında doktora ve doçentlik derecesine sahip olmak ve Tıp Ceza Hukuku alanında çalışmış olmak. Almanca biliyor olmak.

Hukuk

Fakültesi

Hukuk

 

 

1

Uluslararası Hukuk (Devletler Genel Hukuku)” alanında doktora derecesine sahip olmak ve Havacılık Hukuku alanında çalışmış olmak. İngilizce biliyor olmak.

F&E

Matematik

1

 

 

Profesör düzeyinde Sürekli ortamlar mekaniği alanında uzmanlaşmış olmak, *Uygulamalı matematik ve mekanik alanlarında deneyim sahibi olmak. *Ders verme deneyimine sahip olmak, uluslararası yayınlara sahip olmak,

F&E

Psikoloji

 

 

3

1. "Gelişim psikolojisi alanında doktora derecesi olması; özellikle ergenler ile çalışmış olması tercih nedenidir.* Ders verme deneyimi ve uluslararası yayınlarının olması tercih nedenidir." 2. "Sosyal ve İktisat tarihi uzmanlığı alanında doktora derecesinin bulunması. * En az 3 yıllık deneyim * Ders verme deneyimi ve uluslararası yayınlarının olması tercih nedenidir." 3. "* Klinik Psikoloji alanında doktora derecesine sahip olmak. * Aile terapileri konusunda uzmanlığının olması. * Ders verme deneyimi ve uluslararası yayınlarının olması tercih nedenidir."

 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.