OSS'de Kopya İddiası

OSS'de Kopya İddiası

İddianın sahibi tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı... Öyle bir şey söyledi ki onbinlerce öğrenciyi töhmet altında bıraktı...

Topkapı Müzesi Müdürü tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı, üniversite sınavlarında Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da açıkça kopya çekildiğini öne sürdü ve “Böylece ehil olmayan öğrenciler iyi üniversitelerde okuyor. Bunu Galatasaray'da görüyorum” dedi.

DOĞU VE GÜNEYDOĞU'DA ÖSS'DE KOPYA ÇEKİLİYOR

Topkapı Müzesi Müdürü tarihçi Prof. Dr. Ortaylı, MHP'nin Siyaset ve Liderlik Okulu eğitim faaliyetleri çerçevesinde, parti genel merkezinde düzenlenen “Türk Devleti'nin Tarihi Temelleri” konulu söyleşiye katıldı.

Ortaylı, burada yaptığı konuşmada Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da yapılan üniversite sınavlarında kopya çekildiğini ve 'ehil olmayan' öğrencilerin iyi üniversiteleri kazandığını öne sürdü. Ortaylı, “Doğu ve Güneydoğu Anadolu'daki üniversiteye giriş sınavlarında açık şekilde kopya çekiliyor” diyerek, “Böylelikle iyi okullara ehil olmayan öğrenciler geliyor. Bunun açtığı gediği Galatasaray Üniversitesinde ben hissediyorum. İmtihanların asayişini iyi kontrol etmeliyiz” dedi.

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=232089

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.