Önder Kahveci: İsrail'in Refah'ta Sivil Halka Yönelik Katliamlarını Lanetliyoruz!

Önder Kahveci: İsrail'in Refah'ta Sivil Halka Yönelik Katliamlarını Lanetliyoruz!

İsrail savaş uçaklarının Gazze'de yerlerinden edilmiş Filistinlilerin yaşadıkları son çadırları bombalamasını nefretle kınıyoruz. İsrail ve katil yönetiminin tüm dünyanın gözü önünde masum sivilleri canice, diri diri ateşe vererek katletmesini şiddetle la

İsrail savaş uçaklarının Gazze'de yerlerinden edilmiş Filistinlilerin yaşadıkları son çadırları bombalamasını nefretle kınıyoruz. İsrail ve katil yönetiminin tüm dünyanın gözü önünde masum sivilleri canice, diri diri ateşe vererek katletmesini şiddetle lanetliyoruz.

Bu soykırım eylemleri vicdanlarda yerini alamasa da uluslararası mahkemelerde gereken cezayı en sert şekilde alacaktır. Dünya kamuoyunda da bu soykırım eylemlerine son verilmesini engelleyenler de bu suça ortaktırlar.

7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlenen saldırılarda en az 15 bin 239'u çocuk, 10 bin 93'ü kadın olmak üzere 35 bin 984 Filistinli öldürüldü, 80 bin 643 kişi yaralandı. Enkaz altında halen binlerce ölü olduğu bildirilirken, halkın sığındığı hastane ve eğitim kurumları hedef alınarak sivil altyapı da tahrip ediliyor.

Okullar, hastaneler, inanç merkezleri hatta insani yardım kuruluşları ayırt etmeksizin yapılan bu saldırı; modern zamanların gördüğü, ekranların başında izlediği bir katliam olarak tarihin sayfalarında yerini alacaktır. Zalime karşı susan dilsiz şeytandır!

İnsanlıktan ufacık nasibini almış herkesi; haktan, hukuktan ve adaletten yana olmaya çağırıyoruz. Bu barbarlığın acilen durdurulması için tüm dünya insanlığını tek yürek olmaya davet ediyoruz.

Türkiye Kamu-Sen olarak her ne olursa olsun tüm imkanlarımızla mazlum Filistin halkının sesine ses vermeye ve onlarla beraber olmaya devam edeceğiz.

Önder KAHVECİ
Genel Başkan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.