Okul Terklerinin Önlenmesinde Türk-Fransız Ortaklığı

Okul Terklerinin Önlenmesinde Türk-Fransız Ortaklığı

Projeye Fransa'nın, Seine-Saint Denis Bölgesi'nden, Bakanlık Müşaviri başta olmak üzere, Bölge Eğitim Müdürü ve okul müdürleri'nin de dahil olduğu kalabalık bir heyet katıldı.

İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü Projeler Koordinasyon Ekibi'nin koordinatörlüğünde yürütülen "Okul Terkleri İle Mücadelede Yenilikçi Yaklaşımlar" Projesinin ilk toplantısı Müdürlüğümüz Brifing Salonu'nda gerçekleştirildi. Milli Eğitim Müdürümüz Dr. Muammer YILDIZ ve Şube Müdürümüz Zekine DAYIOĞLU'nun başkanlığında yapılan bu ilk toplantıda, projenin Türk ortakları, Şişli Yunus Emre Lisesi'nden Okul Müdürü Celal KOCABAŞ ve İngilizce öğretmeni Fethiye BERKMAN, Ataköy Cumhuriyet Anadolu Lisesi'nden İngilizce öğretmeni Göksevi KESİK ve Sabancı Üniversitesi Eğitim Reformu Girişimi'nden Alper DİNÇER yer aldı.

Milli Eğitim Müdürü Muammer YILDIZ, bu proje sayesinde okul terklerinin önlenmesinde hedeflerin üzerinde başarılar elde edileceğine ve Fransa ile birlikte yürütülecek bu projenin, iki ülke eğitim camiasında güçlü ortaklıkların kurulmasına vesile olacağına inandığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.