Öğretmenleri darp etti, Savunması pes dedirtti

Öğretmenleri darp etti, Savunması pes dedirtti

Ankara'da, anaokulu öğretmenleri Asuman Y. ve Yasemin Ş.'yi sınıfta çocukların gözü önünde darbettiği suçlamasıyla eşi ve gelini ile birlikte tutuksuz yargılanan okulun ortağı Nadir E., duruşmadaki savunmasında pes dedirtti!

Ankara'da, anaokulu öğretmenleri Asuman Y. ve Yasemin Ş.'yi sınıfta çocukların gözü önünde darbettiği suçlamasıyla eşi ve gelini ile birlikte tutuksuz yargılanan okulun ortağı Nadir E., duruşmadaki savunmasında, "Darbetmedim, kendisini yere atıp ayaklarıma sarıldı" dedi.

Ankara 7'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada savunmasını yapan Nadir E., eşinin ortakları ile anlaşmazlık yaşadığını, olay günü Asuman Y.'nin kendisine hakaret ettiğini ileri sürerek, "Bu olayların yaşanması için komplo kurmuşlar. Tartışma çıkarıp bunu cep telefonuyla kaydediyorlardı. Ben görüntü almasını engellemek için üzerine gittiğimde kendini yer attı. Ben de gayri ihtiyari üzerine eğildim. Bu sırada gözümde bir acı hissettim. Telefonu almak için gelen Yasemin Ş.'nin gözüme biber gazı sıktığını anladım. Ayağa kalkıp sınıftan çıkmak istedim. Ayaklarıma sarılıp bırakmadı. Kurtulmaya çalıştım ancak bırakmadı. Ben de kendisini tutup sağa sola zarar vermesini engellemek istedim" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.