Öğretmenler için yeni sınav görevleri açıklandı!

Öğretmenler için yeni sınav görevleri açıklandı!

ÖSYM tarafından yapılan sınavlarda gözetmen, salon başkanı gibi kadrolarda yer almak üzere öğretmenlerden görevlendirmeler yapılıyor. Bu kapsamda sınav görevlerine bir yenisi eklendi. İşte detaylar…

ÖSYM’nin hazırlamış olduğu sınavlara bir yenisi daha eklendi. Yeni sınav görevini öğretmenlerin tercihine açtı. Sınav tarihi ise 15 Eylül 2024 olarak belirlendi.

Bina ve Salon görevlileri tercih süreci başladı!
ÖSYM'nin görevli işlemleri sistemi üzerinden yeni sınav görevi talep ekranı açıldı. ''2024 KPSS Ortaöğretim Bina ve Salon Görevleri Tercih Süreci'' başladı. 2024 KPSS Ortaöğretim oturumu 15 Eylül Pazar günü saat 10.15'te başlayacak olup bu sınavda gözetmen olmak isteyenler için başvurular başladı. Görev almak isteyen öğretmenler gis.osym.gov.tr adresi üzerinden görev talebinde bulunabilecek.

Sına görevlileri ne kadar ücret alacak?
2024 KPSS Ortaöğretim oturumu 15 Eylül tarihinde gerçekleşecek. Bu sınava başvuru yapan öğretmenlerin sınav görevi kapsamında ne kadar ücret alacağı da merak edilenler arasında. İşte görevlilerin alacağı ücret listesi…

Salon Başkanı: 1.261 TL

Gözetmen: 1.223 TL

Yedek Gözetmen: 917 TL

Sınav sonrasında GİS üzerinden açılan formu dolduran öğretmenlere, sınavdan birkaç gün sonra görevli ücretleri ödenmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.