Öğretmenevi yıllık bandrol ücreti, 25 TL olarak kaldı

Öğretmenevi yıllık bandrol ücreti, 25 TL olarak kaldı

Öğretmenevi yıllık bandrol ücreti, 25 TL olarak kaldı

Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmene Hizmet ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı 22/12/2010 tarih ve 4283 sayılı “ 2011 Yılı Üye Aidatı ve Bandrol Rengi” konulu yazıları ile 2011 Yılı Üye Aidatını 25 TL ve Bandrol Rengini mor olarak açıkladı. 01 Şubat 2011 tarihine kadar bandrol değişimi yapılacak.



Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmene Hizmet ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığının 22/12/2010 tarih ve 4283 sayılı “2011 Yılı Üye Aidatı ve Bandrol Rengi” konulu yazılarında; “Öğretmenevleri, Öğretmenevi ve akşam sanat okulları ve lokallerinde bandrol uygulamasıyla ilgili 2011 yılı için MEB Tebliğler Dergisinde yayımlanan Aralık/2005 tarih ve 2579 sayılı Öğretmen Evleri, Öğretmen Evi ve Akşam Sanal Okulları. Öğretmen Lokalleri ve Sosyal Tesisler Yönetmeliği ve Öğretmen Evleri, Öğretmen evi ve Akşam Sanal Okulları, Öğretmen Lokalleri ve Sosyal Tesisler Yönergesi doğrultusunda belirlenen esaslar aşağıda yer almaktadır,

2011 yılında üye kartlarına yapıştırılacak bandrollerin zemin rengi "mor" olacaktır. Üzerinde yer alacak yazılar siyah, ebadı geçmiş yıllarda uygulanan ve öğretmene Hizmet ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığının 26/05/1993 gün ve 1226 sayılı Genelgesi ekinde belirtilen ölçülerde olacak ve bandrol numaraları kesinlikle bulunacaktır.

Yönetmeliğin 19. Maddesinde "üye aidatı ve kart Ücretleri Bakanlıkça belirlenir." denilmektedir. Bu nedenle, öğretmenevleri, öğretmenevi ve akşam sanat okulları ile öğretmen lokallerine üye olmak isteyen ve üyelik şartlarını taşıyanlar için 2011 yılı üye aidatı Memurlar.net (bandrol ücreti) yıllık 25.00 (yirmibeş) TL dır. Düzenlenecek her kart için de 1.00 (bir) TL kart ücreti alınacaktır.

Öğretmenevi, öğretmenevi ve akşam sanat okullarına gelen üyelerden kartları istendiğinde. 2011 yılı bandrolü bulunmayanlardan 01 Şubat 2011 tarihinden itibaren kamu ücreti alınacaktır.

Öğretmenevi, öğretmenevi ve akşam sanat okulu, öğretmen lokaline devam eden üyelerin üye kartlarındaki bandroller, kurum yetkilileri tarafından kontrol edilecektir.

Öğretmenevi, öğretmenevi ve akşam sanat okulu, öğretmen lokali müdürlüklerince bu yazımızın alındığı tarihten itibaren bir ay içerisinde mahallindeki bütün okullara gerekli duyuru yapılarak, ilgili kurumlar bizzat kurum yöneticileri tarafından ziyaret edilecek en geç 01 Şubat 2011 tarihine kadar bandrol değişiminin yapılması sağlanacaktır.

Bilgilerinizi ve yazının il ve ilçelerde bulunan öğretmenevi, öğretmenevi ve akşam sanat okulu ve öğretmen lokali müdürlükleri ile tüm okul ve kurumlarımıza duyurulması hususunda gereğini önemle rica ederim.” açıklamasında bulunuldu.

Ahmet Kandemir

Memurlar.net Öğretmenler Bölüm Sorumlusu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.