Öğretmene "Mastürbasyon" benzetmesi tepki çekti

Öğretmene "Mastürbasyon" benzetmesi tepki çekti

Değerli öğretmen arkadaşlarımız haddini , çapını bilmez kendini sosyal medyacı olarak tanıtan Serdar Kuzuloğlu sunduğu programda öğretmenlere hakarete varan sözler sarf etmiştir. Kamudanhaber sitesi olarak bu insanı ! kınıyoruz. Öğretmenlerimizin vergiler

TRT Haber'de yayınlanan Sosyal Medya isimli programın sunucusu Serdar Kuzuloğlu ataması yapılmayan öğretmenlerin twitterda kendilerini ifade etmeleri ile ilgili olarak Küstahca cümleler sarf etti.

TRT Haber sunucusu Serdar Kuzuloğlu, "Sosyal Medya" adlı programında, ataması yapılmayan öğretmenlerin kendilerini sosyal medyada duyurmaya çalışmasını masturbasyona benzetti ve inanılmaz büyük bir tepki aldı.

Sunucu Serdar Kuzuoğlu, ataması yapılmayan öğretmenlerin kendilerini sosyal medyada duyurmaya çalışmasını işte böyle iğrenç bir şekilde yorumluyor
- Bu nasıl bir şeyse öğretmenler (atanamayan öğretmenleri kasdederek) bütün sorumluluğu buldukları herkese yüklüyor.
- Bide burada geçse ne olur geçmese ne olur sanki işin muhatabı bilmiyor ya herkes neyin ne olduğunu biliyor bizim burada konuşmamızın”Masturbasyon” dan öte bir anlamı yok.

Konuk Cem Davran ise ataması yapılmayan öğretmenlerden yana tavır koyarak “Büyük haksızlık yapıyorsun” diye cevap veriyor.

Yetkilileri göreve davet ediyoruz.

TurkiyeEgitim.Com olarak olayı kınıyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.