Öğrenci karnelerinde İmamoğlu propagandası iddiası

Öğrenci karnelerinde İmamoğlu propagandası iddiası

Geçtiğimiz Cuma öğrenciler karnelerini aldı. 23 Haziran İstanbul seçimi öncesi bazı öğretmenlerin, karneyi bile İmamoğlu propagandası aracı olarak kullandığı iddia edildi.

Haziran’da yenilenecek olan İstanbul seçimine sayılı günler kala, "Öğrenci karnesinde İmamoğlu propagandası" iddiası ortaya atıldı.

Yeniakit.com.tr WhatsApp İhbar Hattı’na gelen bir fotoğrafta, geçtiğimiz Cuma günü verilen karnelerde, bir öğretmenin okula nasıl siyaset soktuğu gözler önüne serildi. Söz konusu öğretmenin, öğrenci karnesinde CHP’nin İBB Başkan adayı Ekrem İmamoğlu’nun propagandasını yaptığı görüldü.

“Her şey çok güzel olacak”

Öğretmenin söz konusu karnede, “Sevgili öğrencim, bazı öğrenciler için sözcük bulmak zor oluyor. Tarihte kendi sözlerini koymanı, tarihi güzelleştirmeni sabırsızlıkla bekliyorum. Yeni bir yol, yeni hedefler seni bekliyor. Bu güzel yolda hep seni destekleyecek bir ailen var. Hepimiz seni bekliyoruz. Biliyorum ki seninle ve başarılarınla her şey çok güzel olacak. İyi tatiller.” ifadelerini kullandığı belirlendi.

ogrenci-karnelerinde-imamoglu-propagandasi-iddiasi-.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.