Neeskens'ten sitem gibi sözler

Neeskens'ten sitem gibi sözler

Sarı-Lacivertli ekibin ezeli rakibinin elinden aldığı Slovak yıldızın derbideki futboluna tam not veren Hollandalı teknik adam, “F.Bahçe için çok önemli bir silah olacak” dedi.

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında sezonun ilk derbisi Borussia Park'taydı.

Habertürk'ten Senad Ok'un haberine göre, Ancak bu 'sahadaki' ilk derbiydi aslında. Rekabet 1 ay önce yine 'gurbette' başlamış, Kanarya ezeli rakibini 'son dakika golüyle' şok etmişti! G.Saray Teknik Direktörü Frank Rijkaard Miroslav Stoch'un transfer edilmesini istemiş, Sarı-Kırmızılı yöneticiler Slovak yıldızın peşine düşmüştü.

Ancak Chelsea ile Cimbom arasındaki pazarlık sürerken devreye giren Sarı-Lacivertliler, Rijkaard'ın en çok istediği oyuncuyu ezeli rakibinin elinden çekip almıştı.

'BİRÇOK KULÜP İSTEDİ AMA...'
Rijkaard'ın transferin gerçekleşmemesine tepki gösterdiği iddialarının ardı arkası kesilmezsen, Hollandalı hocanın yardımcısı Johan Neeskens çok tartışılacak açıklamalar yaptı. F.Bahçe maçı sonrası konuşan Hollandalı efsane, Miroslav Stoch'un performansını ön plana çıkardı. Neeskens, “Stoch kesinlikle Fenerbahçe'ye çok şey katacak. Rakibimiz için çok önemli bir silah olacağı ortada. Bize karşı sergilediği performansla bunu çok net ortaya koydu. Çok kaliteli bir oyuncu” yorumunu yaptı. Genç futbolcunun transfer sürecini de
yorumlayan Neeskens, “Stoch'u sadece Galatasaray değil birçok kulüp transfer etmek istedi. Ancak F.Bahçe aldı” demekle yetindi
milliyet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.