Murat Bey Balta'nın oğlunun düğününde Büyük Buluşma

Murat Bey Balta'nın oğlunun düğününde Büyük Buluşma

Murat Bey Balta'nın oğlunun düğününde Büyük Buluşma

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve eski bakanlardan Abdulkadir Aksu ile Ak Parti İstanbul Milletvekili, Milli Eğitim eski Bakanı Nimet Baş, Milli Eğitim Bakanlığı Müşaviri Murat Bey Balta’nın oğlunun düğününde nikah şahitliği yaptı.

Milli Eğitim Bakanlığı Müşaviri Murat Bey Balta’nın oğlu Mustafa Bahadır Balta, Ankara Demirspor Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen düğünle evlendi. Nikahı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek kıyarken, İçişleri eski Bakanı Abdulkadir Aksu, Milli Eğitim eski Bakanı Nimet Baş, Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner ve Ak Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan Bahadır ve Zehra çiftinin nikah şahitleri oldu.

Ankara Demir Spor Kulübünde havuz başında gerçekleştirilen düğüne Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Aksu, Ak Parti İstanbul Milletvekili Nimet Baş, Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ak Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan, Gölbaşı Kaymakamı Raşit Zengin, Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Kamil Aydoğan, İlçe Belediye Başkanları’nın yanı sıra Gölbaşı’ndan da çok sayıda davetli katıldı.

Düğünde dakikalarca havai fişek gösterileri yapılırken, Ankara Kulübü Derneği Gölbaşı Şubesi seğmen ekibi de bir gösteri yaptı.

Bahadır ve Zehra çifti davetlilerin eşliğinde bir ömür boyu mutluluğa ‘Evet’ derken, çifti arkadaşları ve dostları da yalnız bırakmadı. Bu güzel günlerinde dostları sevenleriyle birlikte dünya evine girmenin mutluluğunu yaşayan çiftin düğün törenine katılan davetliler de ömür boyu mutluluklar diledi.

fotogaleri.20120526152414.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.