Münhal yöneticilikler ilan edilmiyor iddiası

Münhal yöneticilikler ilan edilmiyor iddiası

Münhal yöneticilikler ilan edilmiyor iddiası

Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün kanun ve kural tanımıdığı iddia edildi.

İddia şöyle;

"İl Milli Eğitim Müdürlüğünün yayınladığı yönetici atama listesine göre Münhal bulunan 8 adet okul müdürlüğünden 3 adeti duyuru listesinde yer almış diğer 5 adet münhal okul duyuru listesinde yer bulmamıştır.

Oysa Yönetici atama yönetmeliğinin 32. Maddesi açıkça ifade etmektedir ki  ”Münhal bulunan tüm eğitim kurumları ilan edilmek zorundadır.” Buna rağmen İl Milli Eğitim Müdürlüğü Gümüşhane de bu yıl açılan bu okullara asaleten müdür yardımcısı atamak için müdür yardımcılıklarına duyuru listesinde yer vermiş müdürlüklere ise duyuru listesinde yer vermeyerek  vekaleten müdürlük yaptıracağını bir kez daha göstermiştir.

Bir yandan Milli Eğitim Bakanı Sayın Ömer DİNÇER vekaletler sona erecek derken Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürlüğü tam tersi uygulama yaparak vekaleten yöneticilik sayısını artırmaya devam etmektedir."

Konunun yetkililer tarafından araştırılarak çözüm getirilmesi talep ediliyor.

Gümüşhane Milli Eğitim Müdürlüğü'nün konu hakkında bir açıklaması olması durumunda, [email protected] e-posta adresimize göndermesi yeterlidir. Tarafımıza gönderilen açıklama kamuoyu ile paylaşılacaktır.

Turkiyeegitim.com

işte münhal liste.

1.20121110010307.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.