MHP, Manço’yla ‘hayır’  diyecek?

MHP, Manço’yla ‘hayır’ diyecek?

MHP, 12 Eylül'de gerçekleştirilecek referanduma yönelik “hayır” kampanyasını Barış Manço'nun “Hayır, hayır, inanmıyorum sana” şarkısıyla yürütecek.

Bilboard ve TV'lere reklam verecek olan MHP, referanduma neden “hayır” dediklerini, “Bağımsız yargı için hayır, işsizliğin bitmesi için hayır” gibi sloganlarla anlatacak.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugün, milletvekilleri, Merkez Yönetim ve Merkez Disip Kurulu Üyeleri, il başkanları ve belediye başkanlarını Anadolu Kültür Merkezi'nde toplayarak 12 Eylül 2010'da gerçekleştirilecek referanduma yönelik yürütülecek “hayır” kampanyasının ana unsurlarını anlatacak. MHP Genel Merkezi, referandumda Barış Manço'nun “hayır” şarkısını kullanmayı düşünüyor.

'Ona saygısızlık olur'
Ancak, Barış Manço'nun eşi Lale Manço “Bu saatten sonra da onun adına böyle bir şeyi kabul edemeyiz. Ona saygısızlık olur” dedi.
Barış Manço'nun 'Hayır' şarkısının nakaratı şöyle:
Hayır hayır boşuna yalvarma inanmıyorum sana / Hayır hayır gözyaşına da hayır inanmıyorum sana / Hayır hayır yüz bin kere hayır acı çektirme bana / Hayır hayır yüz bin kere hayır inanmıyorum sana

Milliyet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.