Mezarlıkta mangal keyfi

Mezarlıkta mangal keyfi

ANKARA Cebeci Asri Mezarlığı'nın içindeki Mezarlıklar Müdürlüğü Hizmet Binasının önünde, mezarlıkların yanı başında belediye çalışanları mangal yaktı.

Cebeci Asri Mezarlığı'nda görevlilerin mangal keyfi yaptığı ortaya çıktı. Mezarlık içindeki hizmet binasının hemen önünde mezarlıkların yanı başında belediye çalışanlarının mangal yakması, mezar ziyaretindeki vatandaşların tepkisini çekti.


ANKARA Cebeci Asri Mezarlığı'nın içindeki Mezarlıklar Müdürlüğü Hizmet Binasının önünde, mezarlıkların yanı başında belediye çalışanları mangal yaktı.
Mezar ziyaretinde bulunan vatandaşlara aldırmadan mangal keyfi yapan Ankara Büyükşehir Belediyesi çalışanlarının bu tavrı tepki çekti.
Atatürk'ün kardeşi Makbule Atadan, İnönü Ailesi, Uğur Mumcu gibi birçok ünlü ismin de ebedi istirahatgahı olan Cebeci Asri Mezarlığı'nda mangal yakan belediye çalışanlarının yanındaki sivil giyimli kişilerin ise kim olduğu bilinmiyor.
Müdür görevden alınmıştı
Öte yandan Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı olan Mezarlıklar Müdürlüğü geçtiğimiz hafta ilginç bir görevden alma olayıyla sarsılmıştı.
Mezarlıklar Müdürü Kamuran Döğer, Ankara Hürriyet'e “Mezarlıkları çiçeklendiriyoruz, ertesi gün çocuklar çalıyor, güvenlik görevlileri de izliyor. Rögar kapağı çalıyorlar, yakalıyoruz. Bir anda etrafımızı kalabalık sarıyor. Buraya yedi kocalı Hürmüz demek az olur, biz dokuz kocalıyız” diyerek Mezarlıktaki güvenlik zaafını itiraf etmiş, açıklamalara sinirlenen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Döğer'i görevden almıştı.

Hürriyet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.